mandag 26. oktober 2015

Litt på etterskudd med flere ting for tiden...

Kjære leser!

Du som har lest bloggen min med jevne eller ujevne mellomrom, har kanskje lagt merke til at jeg i det siste har vært litt på etterskudd med bloggposter. Jeg har hatt flere halvferdige liggende på vent, men har hatt en del å drive med i forbindelse med øvrig skriving også. Både i forhold til det prosjektet jeg er antatt i og som jeg nok er ganske ferdig med rent skrivemessig i denne omgang, men også et annet skriveprosjekt samt oppdatering av ULFF-blogger og nettsiden til ULFF.

I natt satt jeg lenge oppe og forsøkte å lette samvittigheten min. Riktignok ikke for bloggleserne denne gangen, men for de jeg må innrapportere til når det gjelder hjemmetransfusjoner. Jeg har vært alt for lite flink til å sende inn rapporter om dette den siste tiden. Det er viktig at jeg rapporterer til dem om medisinering, for å få lov til å beholde systemet. Det blir lett litt sånn periodevis rapportering, hvis du skjønner. Jeg er flink til å krysse av i almanakken, og noterer der hvis det er noe helt spesielt som bør rapporteres. Men derfra til det å sette opp skjemaene og sende dem inn, er litt mer omfattende system, i alle fall på den måten jeg gjør det. Det har dessverre lett for å bli litt skippertak-løsninger av det. Men når jeg først gjør det, gjør jeg det grundig, og vet du; Jeg får så urolig god samvittighet etterpå :-)

Så det jeg gjorde i går, var å gi igjennom almanakken, men faktisk også bloggen min, i og med at jeg ofte skriver om både smerter, stikkeproblemer og helt spesielle utfordringer innenfor blødersykdommen her også.

Så siden jeg hadde så mange ting å drive med de siste dagene, har jeg tilbakedatert bloggpostene mine litt, til datoen de egentlig var ment å bli lagt ut. Hvis du skjønner. Og du - det kommer snart mer :-) Og du er selvsagt hjertelig velkommen til å registrere deg som følger av bloggen!


Takk for at du følger bloggen min!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg er nok blant de som har lest i rykk og napp i det siste. Er i feriehuset nå, med begrenset nettilgang, men har dessuten hatt gode skriveøkter i flere dager. Er nødt til å bli mer produktiv igjen! Ser du har hatt tett kontakt med redaktør, så flott at du får så raskt tilbakemelding. Spent på å høre mer om ditt neste prosjekt! :)

    SvarSlett
  2. Hei, tusen takk for svar! Så fint at skrivingen går bra! Ja, det har vært veldig spennende, men også lærerikt å få tilbakemeldinger det skriveprosjektet jeg fikk antatt i en bok. Synes jeg har fått mye ut av det!

    Prosjekter og ideer er det nok av, men noe av det blir litt sånn på begynnerstadiet ennå. Det viktigste nå har vært å følge planen på det jeg har holdt på med de siste månedene.

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)