onsdag 14. oktober 2015

Tusen takk for hjelpen!

Kjære leser!

Ja, jeg vet det. Forrige innlegg på bloggen utviklet seg til å bli noe litt annet enn det var tenkt i utgangspunktet. Saken er, som våkne lesere nok har fått med seg, at jeg har hatt litt trøbbel med selve bloggdesignet, og når noen ville prøve å hjelpe, ja så var jo det veldig hyggelig!

Konklusjonen er vel at det ble bedre, men det ligger fremdeles noen utfordringer der som jeg ikke skjønner hvordan jeg skal løse. Men vi får se. Jeg sendte mail til bloggtjenesten om noen av disse utfordringene for en god stund siden, men synes nok ikke jeg har fått så mye respons fra den kanten.

Jeg vil i alle fall med dette takke bloggeren Hr. Kreatur så mye for hjelpen! Det er veldig hyggelig og inspirerende å se at noen vil hjelpe, og at vi bloggere kan spørre hverandre når vi lurer på noe. Nå var det ikke engang jeg som ba om hjelp til å begynne med, og andre blogglesere ser kanskje også andres blogg på en annen måte enn en gjør selv, slik at de kan oppdage feil som bloggeren selv ikke engang vet om.

Har du greie på hva som er årsaken til at en bloggrull ikke ruller og at ingen av mine nye innlegg dukker opp hos de som følger bloggen min, så skrik ut!

Nå må jeg nesten ta kvelden her. Skriver mer snart :-)Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette


--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hehe, takk for takk, det hadde jo vært enda bedre hvis vi hadde løst problemet 100%. Har sendt deg en epost om en test jeg gjorde, og at neste skritt for deg nok må være å sjekke blogrull feeden, hvis du ikke har gjort det før. Jeg vet ikke hvordan du kan gjøre det, men det finnes ofte svar på sånne greier i debattforum på nettet.

    SvarSlett
  2. Hei! Ja, jeg har sett mailen din, og det ble en lang bloggekveld i går! Veldig glad for hjelp som sagt! Men det er litt hektisk her i dag, det er noe jeg må få ferdig i tide. Derfor har jeg ikke fått svart deg eller satt meg inn i dette. Jeg vet om andre bloggere som flytter bloggen sin, og selvsagt kan det hende at det er fordi de finner bedre løsninger, men dette har jeg foreløpig ikke tenkt på som et alternativ... :-) Jeg må nesten hive meg rundt her, litt mye å drive med, men kommer straks sterkere tilbake :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)