tirsdag 24. november 2015

Tror bloggen er på vei mot friskmelding!

Oi... Du som leser bloggen min, så du hva som skjedde nå? Jeg greide å løse et teknisk bloggrullproblem som jeg har hatt i lengre tid, og ikke forstått meg på. I dag har jeg vært igjennom mange bloggmoduler, gått igjennom her og der, samt at det var et par andre ting jeg tenkte jeg skulle forsøke å gjøre. Utgangspunktet var egentlig at jeg tenkte jeg skulle legge til en følgeknapp fra Twitter, både på min egen blogg, på ULFF-blogger og også på nettsida til ULFF. Det greide jeg faktisk, men hei - her er det noe som ikke stemmer, tenkte jeg i mitt stille sinn.

Det jeg fant ut, var at jeg hadde forsøkt å lage en sånn Twitter-følgeknapp på bloggen for et halvt år siden, men gjort en liten feil. Ikke store greiene og nesten litt vanskelig å oppdage i ettertid, men nok til at bloggen min fikk litt hodepine, og lurte sikkert på hva i all verden jeg drev med...

Men nå skal det være i orden med bloggrullen. ENDELIG! Jeg så at de tidligere innleggene lastet seg inn i stad, så da regner jeg med at dette innlegget også går bra.

Dette innlegget er som du skjønner litt av typen "Om bloggen" innlegg, og skiller seg ut fra de øvrige innleggene mine, men nå er jeg i hvert fall endelig i mål, eller i hvert fall på veldig god vei, mot å friskmelde bloggen min :-) Flink jente, hehe.

Og ja, så må jeg ikke glemme å takke de som har forsøke å hjelpe meg å løse denne floken tidligere. Det skjedde jo også over nett, så det var helt klart noe inne i selve modulene som jeg overså. Nå er jeg inspirert til mer blogging i fremtiden, håper at du slår følge?Takk for at du følger bloggen min!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hurra! Det var fint å se bloggen din øverst på bloggrullen hos meg igjen. Så mye greiere å følge med! Så flink du var som fant ut av dette, det er ikke lett å nøste seg fram til hva som er feil når det ikke er mulig å få kontakt med Google etc for hjelp. Nå blir det vel et res uten like med nye oppdateringer hos deg! :)

  SvarSlett
 2. He he, jo takk. Du var jo grei som forsøkte å veilede meg for en stund siden da, men, det var ikke lett å finne den feilen. Og det var nærmest en tilfeldighet at jeg dumpet over det nå. Og jeg syntes selv at bloggen min så veldig mye sprekere og mer ordentlig ut da alle innleggene var lastet inn, endelig! Og så tenker jeg at det blir lettere å konsentrere seg om selve bloggingen. Tidligere lurte jeg jo på hva som var i veien, pluss at jeg måtte huske å alltid dele blogginnleggene på sosiale medier, hvis jeg ville at noen skulle se dem. Tenker det blir litt enklere å bruke bloggen nå, ja!

  SvarSlett
  Svar
  1. Den skjelvingen som jeg maste litt om tidligere er forresten borte vekk :) Klart enklere å blogge når du slipper å bruke mye tid på sosile medier, men kanskje du fortsetter med det uansett, det gir sikkert litt mer trafikk.

   Slett
  2. Så bra da! Jo, jeg tror ganske mye er i orden nå. Godt når ting endelig ordner seg :-)

   Slett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)