tirsdag 8. desember 2015

Hyggelig lenking og julegavetips!

Kjære leser!

Husker du at jeg for en stund siden fortalte at jeg hadde kontaktet en person som jeg mente burde informeres litt ettersom jeg hadde omtalt vedkommende i litteraturdelen av bloggen min?

Det var Lise Askvik jeg fortalte litt kryptisk om på bloggen den gangen, ettersom jeg prøver å være forsiktig med å nevne personer før jeg har snakket med dem. I fjor på disse tider var jeg så heldig å få være bidragsyter med to av mine dikt til boken hennes, Livsglede. Det var dette jeg syntes var vesentlig å nevne for skribenttemaet på bloggen min, og som jeg syntes hun burde få vite. Nå har Lise lenket tilbake til meg fra sitt blogginnlegg Gaver til jul? Det vil si, hun har lenket til mitt nettområde hos ULFF, der jeg har skrevet om boken Livsglede, noe som nesten er enda bedre enn å lenke til bloggen! Veldig hyggelig, tusen takk til Lise!

Mangler du julegaveideer? Kjøp gjerne boken Livsglede, eller en av de andre bøkene til Lise :-)Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Ja fint med lenker, og det høres ut som et riktig bra julegavetips. Jeg har blitt rekordtidlig ferdig med gavene i år, vanligvis er det med noen bøker men ikke i år. God helg!

    SvarSlett
  2. Heisann! Skjønner at du var tidlig ute med gaver i år siden du skulle reise utenlands, ja! Jeg forsøker å få med noen bøker i gavene til folk når jeg handler, ja. Ikke nødvendigvis på julaften, men vi har flere familiebursdager i nærmeste familie i desember også, så det dukker gjerne opp en bok eller to i de gavene også :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)