onsdag 9. desember 2015

Tilbakemeldinger om hvor man legger fokus.

Kjære leser!

Noen sa til meg en gang at kanskje jeg burde konsentrere meg om å skrive om mitt eget liv på bloggen, og ikke dra inn informasjon om andre nesten-relaterte saker. Da mener jeg for eksempel helt generelle helse-saker som egentlig ikke har noe med meg å gjøre, eller generelle litteratursaker som heller ikke har så mye tilknytning til personen Gro Jeanette.


Det er kanskje et poeng her altså, men jeg synes det å kunne nevne litt beslektede temaer gir en litt mer utvidet horisont, og så slipper jeg å skrive om meg selv absolutt hele tiden, sånn som jeg vanligvis gjør i en slik dagbok på nett, som dette er. Det kan jo bli litt mye selvfokusering også på denne typen blogg, og da er det godt å ha noen relaterte eller nesten-relaterte saker å støtte seg til, synes jeg.

For eksempel har jeg skrevet om flere konkrete venner og bekjente som er skribenter og forfattere, jeg har også nevnt venner og bekjente som skriver generelt om helse. Jeg har også lenket direkte til konkrete personer, nettsteder eller foreninger som jeg har nevnt på bloggen, da noe annet ville være å gå bak ryggen på dem og nevne dem litt under bordet uten å si fra, lærte jeg på et bloggkurs en gang.

Noen lenker har jeg riktignok fjernet i etterkant, dette fordi det dreide seg om helt vanlige nettsider, bedrifter eller butikker som ikke hadde noen tilknytning til hovedtemaene i bloggen min.

Hva mener du?



Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?