torsdag 17. desember 2015

Jeg fikk sendt julepakken til slutt!

Jeg var kanskje litt negativ i forrige blogginnlegg når det gjelder hc-parkeringen i borettslaget. Beklager det, jeg blir vel litt revet med når jeg sitter og skriver og skal fortelle om konkrete hendelser. Jeg bor egentlig i et veldig hyggelig borettslag, så de fortjener egentlig ikke negativ omtale.

Det ble som sagt en lang kjøretur på tomgang, etter påtrykk fra Falck redning, før jeg kjørte til Manglerud senter for å handle litt. Fikk endelig sendt avgårde en julegave til en venninne. Og det var jammen på tide, ettersom det var siste frist for å sende pakker i dag innenfor garantien om å komme frem til jul. Det var vel mest den pakken som var grunnen til at jeg var så ivrig på å komme meg avgårde i dag, men jeg fikk også gjort noen andre innkjøp. Jeg likte ikke så godt at Post i butikk her jeg bor ble flyttet til en annen butikk litt lenger borte, da det er litt for langt til at jeg kan gå dit. Selv om selve butikken er veldig fin, jeg har faktisk skrytt litt av den butikken på bloggen tidligere. Men det ryktes at det kommer en fornyelse av nærbutikken også snart, og det tror jeg blir spennende!

Jeg forsøkte å se etter noen julegaver også da jeg var på Manglerud senter, men fant ikke så veldig mye av akkurat det i dag. I tillegg hadde jeg så vondt i bena at jeg ble nødt til å sette meg ned på en benk en stund før jeg fortsatte. Dette i tillegg til et kafebesøk en time tidligere. Det er ikke så greit når ikke kroppen vil være med på juleshopping! Jeg merker at jeg orker litt lite når jeg ikke er bra, og får kanskje litt kortere lunte også.
Var dessuten litt sliten etter alt det tullet med bilen også tidligere i dag, men hadde jo håpet at jeg skulle få handlet litt mer enn det jeg fikk.

Men, det er fremdeles en uke igjen til julaften!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg lå litt etter her, men har nå lest de siste innleggene. Og jo, jeg har ordnet både julegaver og kort, gavene begynte jeg med i slutten av oktober. Siden jeg er på sparebluss ble det litt enklere gaver enn jeg pleier, men man skal uansett huske alle. Og juleortene har jeg sendt fra ferieland, så det ble en litt uvanlig variant i år, men sender ikke to kort til alle samme måned, så det var greit å kombinere.
    Kjedelig med post i butikk som ble flyttet. Ønsk deg rulleskøyter til jul! :) God ukeslutt!

    SvarSlett
  2. Ja, rulleskøyter og krykker hadde vel vært en flott kombinasjon, tenker jeg, hehe :-)Jeg er ofte tidlig ute med julegavene, men i år har jeg ikke vært så tidlig ute som jeg pleier. Har faktisk ofte handlet julegaver i oktober, jeg også! Jeg er helt enig med deg i det å kombinere julekort og feriekort når du er bortreist like før jul. Synes det høres glimrende ut, jeg! Fortsatt fin ferie og førjulstid!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)