lørdag 26. desember 2015

Søkeordstatistikk for bloggen min i 2015.

Nøkkelord 2015.
Søkeord 2015.
Kjære leser!

Håper at alle har det bra nå i romjulen! Her kommer en liten oversikt over hva folk søkte på i bloggen min om skribentliv og helse i løpet av 2015.

Det jeg synes kanskje er litt overraskende, er at diktene mine viser seg å være så populære som de er. Altså, et av dem er jeg klar over, men ikke at så mange søkte etter dem! De kommer generelt høyt opp på statistikken, selv om det fremdeles er noen som stikker seg ut og er ekstra populære. Det er ikke alt her som er relevant for meg i år en gang, noe av det har bare blitt hengende med, i og med at det fins på bloggen fra før og fremdeles søkes på. Derfor kommer det jo opp på statistikken likevel.

Søkeord om dikt;
dikt (generelt søkeord) Anbefaler å gå direkte til Diktene mine

Dikt om sykehus / Sykehusdikt
Dikt om sykdom
Tusen tårer

Dikt om sorg
Juledikt

Andre registrerte søk som kommer høyt opp;
Bok om sykdom
Skrive bok
Cato-senteret

Julehistorier
Skriving
Forfatter / Forfattere

Desember (Litt usikker på om folk mener juleboken Desember, eller måneden desember, men regner med at det bør være boken, når de er på min blogg, og det i tillegg er søkt på julehistorier og juledikt i tillegg...)


Vi må selvsagt ha i betraktning at året ikke er helt over, men en statistikk nå tror jeg går bra. Et annet forbehold er at jeg vet selv at jeg er flinkere til å dele poster som ikke er så fryktelig personlige, og det kan nok være noe av forklaringen i enkelte av tilfellene.

Til slutt i dette blogginnlegget vil jeg takke alle lesere, følgere og dere som kommenterer på bloggen min eller heier den frem på andre måter. Å skrive føles enda mer meningsfylt når man får så fine tilbakemeldinger som jeg ofte får!

I dag har jeg gått igjennom hva dere har søkt etter i bloggen min. I forbindelse med årsskiftet straks, skal jeg se nærmere på hva jeg selv synes har vært høydepunktene i året 2015 når det gjelder hovedtemaene mine.


Vi høres snart igjen!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei hei! Så fint at gamle tekster fortsatt blir søkt på! Søkestatistikk kan jo ellers være ganske underholdende :) Mye rart som folk søker på og hvor jeg ikke helt skjønner at de valgte å gå videre til bloggen min, men sån i hovedsak gir det jo mening. Jeg har imidlertid ikke så ma nge treff fra søk at det er noe innhold som skller seg ut.
    Håper du har en trivelig romjul!

    SvarSlett
  2. Hallo, takk for kommentar! Ja, søkeordstatistikk er spennende, og kan ofte gi en vekker til bloggeren om hvilke blogginnlegg som faktisk er mer interessante for andre enn det man i utgangspunktet trodde... Det igjen kan jo gi ideer til hvilken retning man kan blogge i fremover, selv om jeg personlig nok prøver å holde meg mest til hovedtemaene mine fremover. Men at det kommer et dikt i ny og ne, skal man ikke se bort fra :-) Romjulen er fin den, ha en fortsatt fin romjul du også!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)