mandag 28. desember 2015

Hverdag inni romjula!

Kjære leser!

Dagen i dag var en sånn litt inneklemt hverdag midt i romjula, kan vi vel si. Det føltes sånn, fordi jeg i går var i koselig 3. juledagslag med familien, men i morges kom hjemmehjelpen! Jeg satte stor pris på det altså, og jeg visste selvsagt at hun skulle komme.


Dette føltes som en liten pause fra ferien og alle julefestlighetene, og det var egentlig helt fint, selv om julen er veldig koselig, den! Men det at noen følger opp, selv om det er ferie, drar en liksom litt tilbake til normalen igjen. Når mye annet i ferie-Norge står stille. Det var selvsagt ekstra fint å vise hjemmehjelpen at jeg hadde fått meg en ny støvsuger til jul. En som fungerte aldeles strålende i motsetning til den litt sære jeg hadde før.


Etter at hjemmehjelpen hadde gått, var det bare å følge på med medisinering, som jo heller ikke tar ferie. Og når jeg først var så godt i gang med ferie fra ferien, begynte jeg med mye annet praktisk også, vaske klær og annet forefallende, ja du vet... Ha ha. Hvis en først en sjelden gang får en slik inspirasjon til praktiske ting, gjelder det jo å holde på den inspirasjonen og benytte anledningen til å gjøre noe nyttig. Ja, er du ikke enig, da?

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Lite som slår romjulen, uansett hva man driver med. Friheten til å sløve, gjøre noe nytt, være sosial eller gjøre noe nyttig er helt topp! Høres fornuftig ut å gjøre unna prsaktiske ting ja, du trenger jo ikke akkurat å benke deg foran vaskemaskinen for å se på klesvaskingen, da, det går an å kose seg litt mens maskinen gjør jobben :) Litt småkaker har du vel igjen ii boksen? Her i Spania har det vært dårlig med julekaker, har funnet noe jeg tror er juletradisjon, bl.a. noen med lakrissmak som var ganske gode. Men jeg koser meg heller med sjokolade, det smuler litt mindre i tastaturet, og går helt fint sammen med sangria :)

    SvarSlett
  2. He he, nei vaskemaskinen får gjøre jobben selv :-)Det er helt sikkert interessant å feire jul et annet sted og studere tradisjoner, julekakesorter og julepynt utenlands! Der har du jo grunnlaget for en hel novelle! Det er bare å sette noen personer eller kanskje deg selv inn i historien :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)