mandag 8. februar 2016

Fremdeles hoftesmerter - men begivenhetene står i kø!

Kjære leser!

Jeg må nok fremdeles si at jeg hangler litt. Er mye bedre enn da jeg skrev om handleturen nylig, men har de siste dagene hatt litt problemer med en nerve i den hoften som ble operert for mange år siden. Jeg er ikke så utslitt og slapp som jeg var for noen dager siden, men det er ikke spesielt hyggelig å gå rundt med nervesmerter heller. Har fått vært i butikken da, men også det slet meg litt ut. Som du skjønner har jeg ikke orket å ta tak i så veldig mye disse siste dagene.

Jeg hadde imidlertid besøk av hjemmehjelpen i dag, og det var jo fint i alle fall, så ble det rent og pent her. Det betyr mye når jeg ikke orker å gjøre stort selv, og enkelte dager er verre enn andre. Jeg er jo veldig glad for at jeg har hatt en veldig lang periode hvor jeg har følt meg ganske frisk, helt til nå nylig. Men jeg regner med at dette her vil ordne seg, altså. Da hjemmehjelpen var gått var det bare å hive seg over medisinering.

Men, det skjer spennende ting av det hyggelige slaget også. Det vil jeg komme tilbake til her på bloggen ganske snart. Jeg vet jeg har sagt noe slikt før også, men det gjaldt faktisk en annen sak! Jeg tror ikke egentlig at jeg har så mye å klage på, for helt ærlig er det sånn at begivenhetene står i kø for tiden :-)Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Hoftesmerter og nerver kan jeg ikke så mye om, så får bare ønske god bedring! Ellers er jeg som du vet spent på å høre mer om kommende begivenheter :)

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for det! Joda, tenkte jeg skulle legge ut litt mer informasjon i kveld. Om jeg tør, he he. Det blir nok fremdeles litt innpakket da, men litt nytt er det nok likevel.

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)