fredag 8. april 2016

Boken jeg er medforfatter i er sluppet!

Fantastisk gøy med den helt ferske boken Turen jeg aldri glemmer!
De store bøkene lukter godt av
trykksverte!
Kjære leser!

Som jeg konkluderte med i siste blogginnlegg, så ble det innlegget jeg hadde planlagt så langt at jeg valgte å dele det. Men det er to litt ulike temaer, så det tror jeg passer bra.

Det var uansett veldig fint å få bøkene hjem! Det var et stort øyeblikk da jeg åpnet esken på kjøkkenbordet, skal jeg si deg!

Turen jeg aldri glemmer er en ganske stor bok. Den har en solid innbinding, er ca. A4-størrelse (Ok, litt lavere i høyden og litt mer i bredden, da).
Bokstabel meed Turen jeg aldri glemmer.
Bokstabel på kjøkkenbordet mitt!
Når jeg ser de andre historiene i boken også, så er jo mitt kapittel "Utfordrende ferie på hesteryggen."  bare et i mengden. Men jeg mener fremdeles at jeg har en sterk historie!

Det føles stort at den veldig personlige historien min kom mellom to permer i en slik bok, det gjør det virkelig! Dette er det utrolig flott å få være med på. Det har virkelig vært litt av en reise rent skribentmessig det siste året! Mye arbeid og mange tankeprosesser, men det var det helt klart verdt!

Alle medforfatterne er nevnt både på forsiden av bokpermen, men også inne i forordet til Aleksander Gamme (red.).


Jeg tar gjerne i mot tilbakemelding på bloggen fra de av dere som får mulighet til å lese historien min i boken. Du skal ikke se bort i fra at du finner boken i yndlingsbokhandelen din!

Dere som venter på bok ut i fra tidligere avtale, vil bli kontaktet om kort tid! Når det gjelder øvrige nye bestillinger via meg eller spørsmål om dette, må bestillinger skje pr. mail. Du kan selvsagt også bestille gjennom Bokklubben, Cappelen Damm eller som sagt i yndlingsbokhandelen.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Snakk om å komme sent til selskapet! Det har vært stille fra meg en stund nå, det skyldes at jeg har vært i feriehuset helt til nå. Har ikke daglig nettilgang der. Så nå har jeg tatt igjen litt her hos deg, og lest om både henteekspedisjon og slippfest :) Gratulerter med utgivelsen, det er ikke vanskelig å forstå at dette er stort! Kanskje særlig når det er et så stort forlag som står bak. Nå er det jo også litt lettere å forstå hvordan du har hatt det med munnkurv de siste månedene :) Gleder meg til å lese om slippfesten! :) Hipp-hipp!

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for kommentar! Veldig hyggelig å høre fra deg igjen! Jeg har hatt litt mye å drive med selv også, og ligger litt etter med bloggingen, men oppdateringer kommer. Selve prosessen med medvirkningen i boken har jo tatt veldig lang tid, men jeg er fornøyd med resultatet, og at det er et stort forlag er selvsagt også et stort pluss, ja :-) Veldig glad for å ha fått være med på dette.

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)