søndag 10. april 2016

Blødning i ryggen og mulig slippfest.

Kjære leser!

Som jeg fortalte fikk jeg hentet frieksemplarene av boken jeg er medforfatter i på torsdagen. Var spent på når den pakken ville dukke opp, etter som familien min gjerne ville holde slippfest for meg ute på byen på lørdagen, såfremt bøkene hadde kommet, sånn at jeg fikk vist den frem og også kunne ta med meg til de som skulle ha. Men først kom fredagen, og fordi mamma kom på besøk den dagen, ble hun den første som fikk bok av meg.

Jeg var ikke særlig bra den fredagen. Hadde tydeligvis fått meg en liten blødning i ryggen, muligens fordi jeg styrte så veldig med den store bokpakken dagen før, eller kanskje jeg satt litt anstrengt hos frisøren samme dag. Eller en kombinasjon av begge deler. I alle fall følte jeg at det låste seg fullstendig i ryggen, men det var tydeligvis ikke noen kink.

Jeg våget nesten ikke flytte meg fra stol til stol. I tillegg skulle det komme medisinlevering fra sykehusapoteket den dagen. Så jeg var i grunnen glad jeg hadde besøk, slik at moren min kunne tatt i mot om jeg skulle bli alt for dårlig og ikke greide å lukke opp for dem. Men jeg fikk ordnet det selv altså.

Jeg har jo egentlig medisindag på lørdager, men på grunn av denne akutte blødningen våget jeg ikke å vente, så jeg satte sprøyte på fredag. Og ble merkbart bedre, heldig vis. Var en smule redd for ryggen i forbindelse med slippfesten, men det ble faktisk slippfest til slutt altså. Selve slippfesten med familien kommer i et eget innlegg nå snart, regner med at det dukker opp sammen med noen bilder i morgen. Følg med :-)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)