tirsdag 5. april 2016

Fått vite mer om boksalg og annet praktisk.

Kjære leser!

Dagen i dag har vært veldig mye bedre enn gårsdagen, helt klart. Jeg var ikke dårlig, bare så utrolig sliten. Men nå går det seg til, og nå vet jeg litt mer om hva som skjer med boken jeg er medforfatter i også. Har vært i kontakt med hun som er redaktøren min, og fått høre at det var rett og slett en liten forsinkelse på et par dager, og at bøkene jeg skal ha sendes i morgen, så da har jeg dem her om noen dager. Jeg fikk også klarhet i noen andre spørsmål jeg hadde med det samme.


Blant annet er det enkelte venner og bekjente som allerede har begynt å bestille bøker gjennom meg, i og med at jeg får dem litt billigere. Det jeg trengte å finne ut i den forbindelse, var hvordan det gjøres rent praktisk. Nå har jeg fått vite det, veldig bra.

Fremdeles tikker det inn tilbakemeldinger når det gjelder bokinformasjonen jeg la ut på sosiale medier i går. Veldig koselig, da!

I morgen er det dekkskifte for HC-bilen min. Men det er i alle fall normalt, i forhold til alle de andre operasjonene og gjenopplivingene den bilen trenger innimellom. Og jeg synes innimellom den har fått litt for mye spalteplass på bloggen min, men nå fungerer i alle fall bilen fint og er klar for å få sommerskoene på!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen



--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)