mandag 18. april 2016

Fremtidige utskeielser og et medisinuhell.

Et lite medisinuhell.
Plasterlapp etter et lite
medisinuhell.
Kjære leser!

Ja, helgen som var kom litt for fort, som jeg skrev på bloggen sist, hehe. Sånt kan skje når man har mye å drive med.

Likevel ble den helgen ganske rolig altså, og det var egentlig veldig behagelig etter en periode med mye styr. Jeg måtte rett og slett kople ut litt og ta en pause og tenke på noe annet. Og det ble som sagt for kort tid til å sette i gang med det treffet jeg hadde tanker om. Men nå har jeg hørt litt rundt og har fått litt bedre oversikt.

Det har vært en ganske vanlig mandag med besøk av hjemmehjelp, samt kontorarbeid. Har  vært i kontakt med forlaget da jeg hadde noen praktiske spørsmål om bøkene, og kontaktet også et sted til i forbindelse med fremtidige utskeielser :-) Mer om det i et senere innlegg.

Nå i kveld hadde jeg litt trøbbel med hjemmetransfusjon. Greide å, samtidig som jeg bommet på stikkingen, samtidig å lage en liten ekstra rift i blodåren. Det blødde bra det, ja. Og jeg hadde jo heller ikke fått i meg noe medisin ennå.  Men etter en ufrivillig stikkepause fylt med TV-titting mens jeg ventet på at blødningen skulle stoppe sånn noenlunde, fikk jeg da endelig i meg medisinen i den samme åren. Har så mange dårlige blodårer skjønner du, så det er en fordel å bruke den samme om jeg kan. Det med rift i blodåren er nok ganske vanlig, det er sikkert mange som medisinerer seg selv som motvillig kan kjenne igjen i det. Det er selvsagt en fordel å være forsiktig. Trodde jeg var det også, men muligens litt for rask. Dette skulle jo være forebyggende behandling, da. Egentlig.

Sånne overraskelser er litt irriterende.
Man trenger jo ikke å lage flere blødninger enn man allerede har... :-)

Vi høres!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)