lørdag 2. april 2016

Kontorarbeid i sykdomssammenheng.

Kjære leser!

Livet går sin gang. Torsdagskvelden var jeg flink (synes jeg selv) og ajourførte medisinrapporter som jeg må sende inn innimellom. Jeg har jo fortalt om temaet medisinrapportering tidligere på bloggen, så jeg skal ikke gå helt i dybden på hva og hvorfor nå, men kanskje heller hvordan. 

Det viktige er at jeg følger opp rapporteringsavtalen, og noterer medisineringsdatoer og smerter og sykdomsproblemer underveis. Viktig å ikke skyve alt til siste kvelden, da blir det så fryktelig vanskelig å huske tilbake til hva som var hva  - og når.

Det har gått noen år siden jeg gikk over til å notere detaljer i almanakken underveis, og ikke rett inn på de ferdiglagde skjemaene jeg hadde fått. Det jeg gjør nå, er å bruke den gamle utgaven av skjemaet - som nå er skannet og ligger på PC, og jeg fører den oppsamlede informasjonen fra almanakken over på skjema inne på PC, like før jeg skal sende det inn. 

Det er helt sikker mange mulige måter å gjøre dette på, lenge sendte jeg jo inn skjemaene på papir pr. post, men det var jo mye enklere og raskere å ta det pr. mail. Jeg er klar over at det skal finnes enda mer "korrekte" måter å gjøre dette på, men den metoden jeg har funnet frem til fungerer for meg. 

Andre kan ha enda bedre systemer - eller systemer som fungerer for dem, men som ikke fungerer for meg. Det viktigste er jo at jeg rapporterer, vil jeg tro. Jeg har forresten akkurat sett at det fins en litt mer oppdatert versjon av det skjemaet, tenker jeg tar i bruk det neste gang.

Hele systemet hørtes kanskje uansett litt spesielt og innviklet ut for utenforstående, men hovedpoenget er altså å få sendt inn rapporten, uansett hvordan det gjøres. I forrige blogginnlegg Inspirasjon til å rydde i medisiner sa jeg jo litt om rydding i helseting igjen. Dette er egentlig litt av det samme - dette handler jo også om oversikt, bare at det er skriftlig og helt klart spesielt rettet mot blødersykdommen.

Og ja - en helt annen form for skribentliv, kan vi vel helt klart si. Men ikke for det; Det gir meg jo noe å fortelle om her på bloggen i alle fall! Apropos fortelle om på bloggen - snart kommer boken jeg er medforfatter i, og jeg tør ikke å telle ned mer :-)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Har ikke lest dette innlegget så grunbdig, det ble litt utenfor min verden, men akkurat det med å få unna litt kjedelig papirarbeid høres ihvertfall kjent ut :) Det er herlig å være à jour iblant.
    Og den boken du medvirker i så jeg at en nettbokhandel allerede har for salg, med full omtale og referanse til det som må være din historie, så da er den kanskje allerede publisert?:) God helg!

    SvarSlett
  2. Hei! Jeg skjønner veldig godt at dette blogginnlegget ble litt for spesielt kanskje, men jeg må liksom ta med noen sånne ting i blant også, det er jo også en del av bloggen min. Men godt å få unna papirarbeid, ja!

    Jeg har også sett boken jeg medvirker i flere steder på nettet hos nettbokhandlere og annet med full omtale, ja! Ifølge kontrakt og annen informasjon har ikke boken kommet ut enda, men det er kun et par dager om å gjøre nå:-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)