torsdag 19. mai 2016

Gro Jeanettes personlige blogg fyller tre år!

Kjære leser!

I forrige bloggpost fortalte jeg at jeg i dag feirer tre år på bloggen. Hvis du lurer på hvordan jeg tilbrakte dagen, kan jeg fortelle deg at jeg har vært hos tannlegen. Ikke akkurat det morsomste som fins, men det var bare en rutinesak da, og jeg hadde heldigvis ingen hull. Jeg har skrevet en del om det spesielle ved tannlegebesøk når det gjelder min blødersykdom tidligere.

Siden jeg først var avgårde, tittet jeg litt rundt på kjøpesenteret. De hadde mye rart skjønner du, syttendemai-pynt på tilbud, for eksempel. Faktisk fant jeg meg en koselig blomsterbukett på tilbud også, og jeg tenkte i mitt stille sinn at en blomsterbukett kan jeg vel unne meg, til meg og bloggen min, når det er bloggjubileum! Jeg fortalte en del om tanker rundt bloggens jubileum i forrige bloggpost, så det skal jeg ikke ta her.


Når buketten i tillegg er på tilbud er jo saken ganske grei, og jeg har til og med vært litt flink som har vært hos tannlegen! Joda, blomst ble det. Jeg pleier ikke kjøpe blomster til meg selv til vanlig, i så fall er det en potteplante eller noe spesielt som for eksempel tomatplanten jeg kjøpte i fjor. Men jo da,  jeg skal kjøpe en i år etter hvert også, forresten!

Men nå er det bloggblomsten min som gjelder, litt av poenget var å ha noe å pynte på bloggen med for å markere dagen litt.


Vi høres!

Gro Jeanette Nilsen feirer tre år som blogger!
Gratulerer med treårsdagen til bloggen min :-)Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hei og gratulerer med jubileum! Jeg synes det er hyggelig at du fortsetter, og jeg gleder meg til å lese om framtidige prosjekter. Når du er mest aktiv på bloggen er det ikke alltid jeg rekker å få med meg alt, men kjekt at du oppdaterer jevnlig. Nå har jeg reist til feriehuset igjen, det blir nok mest hagearbeid denne gangen, men skal også skrive litt. God helg!

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for det! Ja, jeg føler for å fortsette bloggingen, når jeg først har holdt på så lenge. Det blir nesten litt vanesak også dette, husker det igjen fra jeg førte dagbok jevnlig over flere år i ungdomstiden. Kos deg i feriehuset!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse. Jeg leser det meste, men kommenterer ikke bestandig alt. Fordi jeg er slik at jeg gjerne vil ha noe å si dersom jeg skal kommentere. Ingen småprater i det virkelige liv heller ;)Jeg er nok og litt privat selv, så jeg er nok mer deltagende på litteraturgreier enn privatliv til bloggere generelt.

  SvarSlett
 4. Takk for det, Susanne! Jeg skjønner godt hva du mener, jeg kommenterer ikke alltid selv heller, om jeg ikke har noe å tilføre. Men jeg leser det meste fra de bloggene jeg har en dialog med, samt noen flere. Fortsatt fin helg :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)