tirsdag 24. mai 2016

Glad når ting løser seg!

Kjære leser!

Jaja, det var et lite dypdykk i fortiden igjen med tanke på sykehusbesøk i forbindelse med helligdager og ferier. Nå er jeg tilbake i nåtiden, og i dag er det mye som har ordnet seg. Nettsiden til ULFF er oppe og går igjen etter et teknisk problem som jeg fikk hjelp av nettfirmaet til å løse i dag. Nettsiden har hele tiden ligget på nett altså, men på grunn av en feil har jeg ikke fått oppdatert den på en ukes tid. Men nå er det hele i orden, og det var en stor lettelse! Etterpå fikk jeg endelig lagt ut medlemmers nye tekster på nett.

Jeg har også snakket med Falck i dag, som hadde sendt meg en regning fra da de hjalp meg med bilen for en stund siden. Men siden jeg er medlem hos dem, trodde jeg ikke at jeg skulle betale for dette, og det var helt riktig, så den regningen frafalt. Mange takk!


Til slutt var jeg i kontakt med redaktøren i forlaget som utga historien min, da det var noen detaljer i forbindelse med utgivelsen og etterarbeide som jeg lurte litt på. Også dette ser ut til å være i orden nå.

Når det gjelder de få personene som bestilte bok av meg for en stund siden, så har jeg også fått inn alt jeg skal når det gjelder innbetaling av dette.Veldig fornøyd når allting løser seg og det blir orden i sakene :-)
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Det er så kjekt å være a jour! Kjenner ofte på den selv, særlig nå med mange statistoppdrag blir det mye å holde styr på. Fikk inn siste utestående i går, så da kan jeg legge den ballen rolig en stund i alle fall. Er pt i feriehuset, derfor ikke innom blogg hver dag.

    SvarSlett
  2. Hei, ja godt å få orden i "sysakene", hehe. Da får man sortert ut litt gamle tanker eller bekymringer og få plass til litt nytt i hodet også :-) Man trenger det innimellom! Kos deg i feriehuset!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)