mandag 8. august 2016

Oppdateringer, utsettelser og vikarer.

Kjære leser!

Som fortalt i forrige bloggpost har jeg oppdatert litt andre sosiale medier de siste dagene. Innimellom trengs det også. Tror personlig at min forfatterside på Facebook ble mer riktig og konkret nå.

Ellers har jeg fått en henvendelse fra en gammel barndomsvenninne som gjerne ville kjøpe en bok av meg. Man får jo tak i boken Turen jeg aldri glemmer i bokhandelen også, men om man kjøper direkte fra meg blir det litt billigere. Jeg har imidlertid ikke så mange eksemplarer her hjemme. Uansett hadde det vart hyggelig å truffet henne igjen, da det er mange år siden nå selv om vi har kontakt på Facebook. Vi hadde opprinnelig en avtale om å treffes i går, men det skar seg litt, både i forhold til det elendige regnværet som gjør at man tenker at høsten er kommet tidlig i år, og et par andre ting. Så avtalen er nå at vi får ta det en annen dag, og det gleder jeg meg til. Jeg har jo ikke vært helt bra i sommer, mildt sagt, så det er godt å komme i gang igjen med å gjøre ting når som det går litt fremover.


I dag skulle hjemmehjelpen min komme. Det vil si, jeg visste det ville bli en vikar siden min faste hjemmehjelp har ferie. Men nei, noen vikar kom ikke, men de ringte fra kontoret og sa fra, altså. Jeg hadde jo mine tvil i utgangspunktet, for det oppstår av og til problemer når det er en vikar som skal komme. Noen ganger kommer det en, men slett ikke alltid.

Så da tenkte jeg at den saken var avsluttet for i dag. Så jeg gikk i gang med medisinering og tok en tur i butikken etterpå.

Plutselig noen timer senere ringte de fra hjemmehjelpskontoret igjen, og sa at de kunne sende en vikar likevel. Hun dukket opp en stund etterpå. Fint når det ordner seg da, og det var en hyggelig dame som var her. Men jeg må nok si at jeg var glad jeg ikke satt midt oppi sprøyter og sånt akkurat da, når det kom noen jeg ikke kjente.


Det har vel ellers egentlig ikke skjedd så mye spennende de siste dagene, men greit når det dagligdagse ordner seg i hvertfall. Men jeg skal som sagt snart fortelle deg om fremtidige planer! Måtte bare få på plass litt dagligdags prat på bloggen først :-)

Fortsatt fin dag :-)



Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!



--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Høres ut som om hverdagen er på vei tilbake. Det gjelder forresten snart meg også, noen dager til i feriehuset og så blir det hverdag. Jeg får ikke sjekket dine div sosiale medier sider, er stort sett uten internett her og må prioritere beinhardt :) Fin uke ønskes!

    SvarSlett
  2. Hei hei!
    Jeg skjønner godt at du må prioritere når du har knapp tilgang på internett! Bloggposten om de sosiale mediene var nok mest ment som en informasjon til de som titter innom der til vanlig. Du får kose deg med de siste feriedagene dine :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)