søndag 11. september 2016

Skrivetips: Arkivering av litterære foredrag og skrivekursnotater.

Kjære leser!

I dag skulle jeg få gjort unna mye nyttig. Jeg skulle være flink til å sortere papirer og arkivere, rydde skrivebordet og andre bord, og jeg skulle... Eh... Nei, jeg fikk visst ikke gjort ferdig alt sammen. Men noe har jeg da fått gjort.


Jeg har arkivert notater til bloggen i den ringpermen jeg har reservert for slikt, og jeg har opprettet en annen perm der jeg har samlet notatene fra skrivekurs og litterære foredrag jeg har vært på.

Jeg anbefaler varmt å lage et system på slikt, spesielt for deg som deltar på skrivekurs eller forfatterforedrag innimellom. Det er jo ikke gøy å lete huset rundt etter dem når de trengs NÅ. Ikke alt er renskrevet etter skrivekursene og foredragene en gang, jeg setter det inn som det er, men er nøye med å skille mellom kursene, foredragene og datoene. Samtidig som jeg forsøker å lage det litt personlig.

Ok, så fikk jeg ikke ryddet ferdig skrivebordet i dag, som jeg hadde tenkt. Den jobben får jeg ta i morgen. Men jeg tror jeg skal si meg fornøyd likevel.

Og du? Jeg vurderte å ikke legge ut dette blogginnlegget. Det er vel mest planer og arkivering og rydding, tenkte jeg. Men samtidig sier det litt om hvordan jeg tenker og arbeider med ting rundt skrivingen, så kanskje det kan være litt relevant likevel? Hva tror du?



Arkivering av litterære foredrag og  skrivekursnotater.
Skrivetips: Samle alle litterære foredrag og
skrivekursnotater i en ringperm.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)