lørdag 15. oktober 2016

Femten år med skribentforeningen ULFF!

Blomster og jubileum!
Blomster hører med
på en dag som denne.
Kjære leser!

Denne dagen er alltid gjenstand for tilbakeblikk og refleksjon. I år feirer vi 15 år i Unge Lovende Forfatteres Forening (ULFF), og dagen er i dag. Selve feiringen finner sted litt senere.

Det er stort å runde femten år. Også for en forening. Tallet føles rundt og ganske så utrolig å oppnå. Og nå er det vår tur. Det siste året har båret preg av mindre møtevirksomhet enn det som har vært vanlig på grunn av sykdom og mye manusjobbing, men vi har publisert medlemmers tekster og blogginnlegg som vi pleier.


Personlig ULFF-kopp,
malt av gammel venninne
.
Det er selvsagt alltid ekstra spesielt med de som har vært med i skribentforeningen i mange år, enkelte har vært med nesten siden starten i 2001. Det har skjedd mye hyggelig i ULFF når det gjelder sammenkomster, arrangementer som bydelsdager og temakvelder, bokproduksjon og kommunikasjon på sosiale medier.

Som tidligere fortalt betyr ULFF mye for meg rent personlig, og jeg tror nok det påvirker en del når det gjelder måten jeg omtaler dette. Men sånn må det nesten bare bli.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Gratulerer så masse! :) Fint å feire så lang tid som forening. Kanskje blogger du 30 om femten nye år.

    SvarSlett
  2. Takk for det, Susanne :-) Om det blir femten nye år vet jeg ikke, men en skal aldri si aldri :-)

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?