søndag 13. november 2016

Flere saker på skribentfronten til behandling.

Kjære leser!

Jeg vet at jeg har lovet dere et blogginnlegg om ting innenfor skribenttemaet, som jeg enda ikke har publisert. Dette fordi jeg følte jeg måtte se litt mer på det. Det har jeg nå gjort, men venter for tiden på en tilbakemelding som har med dette å gjøre. Følte jeg måtte forsikre meg om at ting var i orden at jeg nevner, før jeg slipper det. Det drøyer sikkert enda et par dager, dette her. Så du må nok bare smøre deg med tålmodighet i denne saken.

Jeg har ellers fått tilbakemelding om at julenovellen jeg sendte inn til novellekonkurransen er mottatt, men det tar nok litt tid, dette også. Litt nærmere desember måned kanskje? Jeg vet at den novellen som blir valgt blir publisert i begynnelsen av desember, men jeg er ikke akkurat så sikker på at det blir min, for å være helt ærlig. Jeg følte at den er helt fin som julehistorie, men kanskje det mangler litt på selve novellebiten. Hm, jaja, det kan jo bli spennende. Mulig jeg er litt for selvkritisk akkurat her, jeg vet ikke.


Og ja, jeg vet at dette kan oppleves som et slags venteinnlegg som jeg har fått høre før at enkelte ikke synes så mye om, men i noen saker er det nødvendigvis litt venting når de må innom noen andre først. Du kan også tolke dette som en slags oppsummering av den siste uken. Og venting er jo gjerne litt av prosessen, tenker jeg.

Uansett, jeg håper og tror at jeg vet litt mer over helgen! Riktig god søndag!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen




--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Venting må til, det vet jeg en hel del om, hehe! Samtidig som det kan være litt kjedelig å vente, særlig når noe tar lengre tid enn man først trodde, så synes jeg at venting også gir en god følelse av at man har utrettet noe og at noe er på gang. Så du får nyte de positive aspektene mens du venter. Da er det dessuten lov å ta seg en pause før man setter i gang med nye oppgaver.
    Hvis du ikke vinner, kan du vel selge novellen til et blad? Vet ikke om den er skrevet for barn eller voksne, men uansett målgruppe finnes det vel et magasin hvor den kan passe. Når den først er skrevet er det heller ikke nødvendigvis så mye jobb å tilpasse den til en gitt målgruppe. Men ennå er det lenge til desember :)

    SvarSlett
  2. Hei, ja det er fint med en liten skrivepause etter at et skrivearbeid er avsluttet og sendt av gårde. Sortere papirer og rydde opp i notatene :-) Følelsen av å ha sendt inn og at noe skjer er en fin følelse, uansett resultat, i første omgang i alle fall. Da har man fullført det målet man hadde satt seg og gjort det man kunne. Og det er både inspirerende og moro med en sånn utfordring. Jeg finner sikkert noe å bruke novellen til dersom dette ikke går helt veien, om ikke annet kan jeg legge den ut på nett selv.

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)