søndag 20. november 2016

Litt roligere på aktivitetsfronten.

Kjære leser!

Det var i grunnen godt å få gjort ferdig diverse blogginnlegg om den siste boken jeg ble omtalt i, Fra vondt til bedre, og selvsagt fint å få lest den ferdig. Takk for alle hyggelige kommentarer i denne saken!

Det har vært litt mye styr og mange inntrykk den siste tiden, både i forbindelse med nevnte bok, men også med novellekonkurransen jeg skrev om for en liten stund siden. Godt å endelig kunne "lande" litt igjen.

Så hva har jeg gjort i helgen? Jo, vet du hva, jeg har funnet frem julen! Jeg overtalte nissene og englene til å ta turen ut av juleskapet mitt der de bor ellers i året, og med ett var det full jul hos meg! Fikk hengt opp de rødrutete kjøkkengardinene for noen dager siden da, men nå har jeg som sagt funnet fram resten av julestæsjet, i alle fall det aller meste! Og så har jeg bestilt et par julegaver på postordre (Hysj, ikke si det til noen!)
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. I all verden, tenkte jeg først - julepynt allerede!!!? Men så sjekket jeg kalenderen og det er jo faktisk ikke veldig lenge til 1. søndag i advent. Bedre å være ute i god tid enn å gjøre som meg, finne fram i hvertfall litt pynt en uke før jul... Jeg ble nok ikke inspirert til å pynte allerede nå, men kanskje jeg skal være litt tidligere enn jeg pleier i år :)
    Nå er det vel ikke lenge til du hører noe fra den novellekonkurransen, det blir spennende uansett utfall - lykke til!

    SvarSlett
  2. Hei hei! Ja jeg synes det er greit å være i alle fall litt tidlig ute med julepynt og ha tid til å kose seg med det, jeg synes poenget forsvinner litt hvis det bare blir stress og alt skal gjøres de to siste dagene før julaften. Nå var det helt perfekt for meg, da jeg akkurat hadde avsluttet noen prosjekter og trengte en liten avveksling.

    Ang. novellekonkurransen jeg er med i, har jeg forstått det sånn at jeg kun får svar dersom jeg er vinneren, og akkurat det har jeg mine tvil om... Jeg forsøker å ikke ta gledene på forhånd, he he... Novellen skulle på trykk i avisen i midten av desember, så jeg regner med at man i tilfelle får beskjed litt før.

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)