torsdag 15. desember 2016

Lucia-dag, bursdag og julehilsener.

En av mammas bursdagsgaver.Kjære leser!

Sist fortalte jeg at jeg skulle i bursdag. Mamma har bursdag på Lucia-dagen, så den dagen er spesiell i vår familie.

Dagen ble feiret hjemme hos henne i Bærum, og jeg ble over der til i går. Veldig koselig! De gule rosene er en bursdagsgave til mamma fra en av hennes venninner. Av meg fikk hun en bok hun ønsket seg, og et kaffekrus hvor det sto "Du er best", eller noe i den duren.

Men ja, nå har jeg kommet hjem igjen. Heldigvis oppførte bilen seg nesten eksemplarisk. Og nå som førjulsbursdagene er over er det tid for å tenke litt mer på julen :-) Er i ferd med å sende ut en del julekort, men for en stund siden mistet jeg en del adresser, så det har tatt litt tid å nøste opp alt sammen igjen. Men det går nok! PS: I følge Posten må man sende julekort innen morgendagen om man skal være garantert å få dem frem til jul.


Er du ferdig med julehilsener?
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hei! Julekort, hva er det? He-he. Jeg er altfor sent ute i år, planlegger å sende de første kortene i dag. Det er jo litt dumt, for hadde jeg skrevet litt innimellom ville det blitt mer hygge enn stress. Skal ikke skrive mange, da, så det blir nok litt kos uansett. I fjor ble det feriekort fra Spania istedet, så jeg har vel bare falt litt ut av rutinen...

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for svar! Det er jo veldig mange som sender ut julebrev via mail i stedet, kanskje det er noe for deg? Da slipper du å være avhengig av Posten og tidsfrister, billigere blir det også! Bare et forslag. Man er jo avhengig av å ha PC og internett da, men det har du jo. Ja og så trenger du e-postene du skal sende til, selvsagt! Skjønner godt at du slo det sammen med feriekort i fjor da, når du var ute og reiste, det ville nok jeg også gjort! Lykke til med julekortene!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg bare legger til at jeg nok foretrekker fysiske julekort, selv om de i verste fall ikke kommer fram før i romjulen. Selv setter jeg fram kortene som pynt, vet at andre også gjør det, eller sampler dem i en juledekorert lomme på veggen, etc. Å motta en epost er ikke helt det samme, synes jeg, men ønsket om god jul er jo hyggelig uansett, så klart :)
   Fikk sendt 9 av 10 kort i dag, så de rekker nok fram i løpet av kommende uke.

   Slett
  2. Hei igjen! :-)
   Jeg sender selvsagt ikke ut vanlig mail med bare god jul, jeg lager et julebrev i Word, forteller om året og setter på tilhørende bilder. Ofte har jeg printet dem ut og sendt til folk i posten, men akkurat nå er ikke printeren min like samarbeidsvillig, så da kan man jo printe ut selv om man har muligheten. Jeg har også en julekurv på bordet hvor jeg setter alle julekortene jeg har fått til utstilling, men dersom de kommer på mail printer jeg dem ut om jeg kan. Men et lite "God jul" på Facebook er ikke helt det samme :-) Selv om det selvsagt er hyggelig det også.

   Slett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)