tirsdag 27. desember 2016

Romjulskonkurranse 2016!

Julekubbelys fra en av mine 
venninner :-)
Kjære leser!


Jeg har laget  i stand en liten romjulskonkurranse til deg som leser bloggen min :-) Er du med?

For å delta i konkurransen må du svare riktig på disse to spørsmålene i kommentarfeltet rett under bloggposten, og være en registrert følger av denne bloggen. Medforfattere i boken det er snakk om og andre medvirkende i den kan ikke delta i konkurransen.

Spørsmålene i konkurransen er som følger;
Hva heter juleantologien jeg var med på å lage for noen år siden, og hvilken farge har permen på den? (Svarene er å finne inne på bloggen min!)
Jeg sender den nevnte juleantologien til tre følgere i Norge som har svart riktig på spørsmålene innen utgangen av nyttårsaften, så her gjelder det å hive seg på med en gang. Delta gjerne selv, og hvis du vet om noen andre som kanskje vil være med på konkurransen, så tips dem gjerne!

Lykke til!

PS: Mitt fine julekubbelys er en julegave fra ei av mine venninner. Tusen takk :-)Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Hehehe jeg kan bare gå i bokhylla og sjekke...men det blir vel ikke rettferdig, ettersom jeg kjenner deg :)
  Fortsatt god romjul...jeg skal hente barnebarnet i dag, og ha henne til mandag... Og mandag ettermiddag...fra da skal jeg sove i minst 24 timer :))))
  Godt nytt kreativt skriveår 2017 til deg også.
  Klem fra hu andre som skriver :))))

  SvarSlett
 2. Hallo Grete!
  Så koselig med hilsen fra deg på bloggen! Ja, det er nok bare å gå i bokhylla og sjekke, ja... Selv om du kjenner meg kan du selvsagt delta, i og med at du ikke er en av medforfatterne og andre jeg samarbeidet med om den boken. Men siden du har den fra før så er det kanskje ikke like spennende for deg, nei... :-)
  Jeg ønsker deg også en fortsatt god romjul, kos deg masse! Og riktig godt nytt skriveår 2017 til deg også, når den tid kommer (når nyttårsnatta har passert!)
  Stor klem tilbake!

  SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)