torsdag 2. mars 2017

Nabomøter og foreningsoppdateringer.

Etter medisinering med faktorkonsentrat i går, var jeg klar for styremøte i borettslaget. Hyggelig gjeng med naboer, som vanlig. Ekstra hyggelig er det at noen av disse møtene legges til dagtid, og ikke om ettermiddagen, som jeg har kommentert her før. Men det er vel helst de store generalforsamlingene det gjelder kanskje. Og jeg kan ikke referere sakslisten her, som du sikkert skjønner!


Jeg sliter fremdeles litt med konsentrasjonen når det gjelder mitt eget manus. Hvorfor vet jeg ikke, men den kommer nok snart tilbake. I dag har jeg brukt litt tid til å oppdatere på ULFF sine nettsider og sosiale medier på Facebook og Twitter, ettersom jeg fikk tilsendt tekst igjen. Det handler jo i høyeste grad om skriving der også, og det at andre i det skribentnettverket er ivrige, inspirerer også meg!

Det var en kort oppdatering, regner med at det kommer mer enten i morgen eller i allefall i løpet av helgen.

Jeg ønsker deg som leser en fin fredag så lenge :-)Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Nei, møtesakene fra styremøtet er vel ikke akkurat blogg-mat :) Snodig at dere har de fleste møtene på dagtid, men hvis alle kan så er jo det ganske greit, ja.

    Hvis du fortsatt sliter med konsentrasjon vedr manus, så kan du kanskje finne en annen måte å komme i gang? Jeg gjør noen ganger det, setter meg i ett annet rom enn der jeg vanligvis skriver, noterer på en ny måte, f.eks. tegner handlingen på ett A4 ark, istedet for å skrive ord. Eller beskriver handlingen med farger eller andre sanseinntrykk. Poenget er å finne en annerledes inngang til en skriveøkt, eller rett og slett å få nye ideer.
    Uansett - god helg!

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for gode tips! Ja, det kan ofte være lurt å forsøke å se ting fra nye vinkler eller bytte skriverom. Tror nok jeg er på vei tilbake igjen, kjenner faktisk at det begynner å krible litt etter skrivingen igjen. Men en periode nå har det vært litt mange andre ting som har krevd oppmerksomhet. Er på vei tilbake :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)