mandag 13. mars 2017

Så vidt tilbake etter influensa.

Kjære leser!

Endelig ser det ut som influensaen som har herjet meg de siste dagene begynner å slippe taket. Nå har jeg stort sett sovet og sovet og sovet meg gjennom hele helgen, ja helt siden torsdagskvelden! Utrolig kjedelig, må jeg si, men tydeligvis nødvendig.Influensa generelt er noe dritt, men det verste synes jeg nesten er at jeg blir så lyssky at jeg ikke greier å ha på lyset, se på TV, lese eller sitte ved PC. Tenkte jeg skulle titte på norske Melodi Grand Prix på lørdag, men jeg var så lyssky at jeg lå på sofaen og orket nesten ikke å se, kun lytte. Jeg hadde skrudd av alt annet lys, så det var kun tv-skjermen som lyste mot meg når jeg orket å åpne øyene. Les gjerne hva jeg tidligere år har skrevet om tradisjonen med Melodi Grand Prix, som jeg synes er morsomt å se rett og slett fordi det har lange tradisjonsrøtter tilbake til barndommen.

Nå er jeg heldigvis litt mer oppegående, selv om jeg ennå ikke er helt på topp. Men det er straks på tide å komme i gang med livet igjen. Jeg har startet prosessen, med å ringe sykehusapoteket, for å bestille nye medisiner. Det er en viktig del av min hverdag at jeg har det på plass i hvertfall. Og et lite livstegn på bloggen så også ut til å trenges, så her er det :-)Jeg har også fått litt mer inspirasjon til manus og har tenkt ut ting som må fokuseres enda mer på der, og det må vel være et godt tegn?

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Kjipt å være syk, jeg er så heldig at jeg ikke har hatt influensa på mange år, så neste gang smeller det vel skikkelig. flere dager på sofaen hadde jeg nok ikke orket, blir altfor rastløs. Men det henger kanskje sammen med at jeg ikke har TV. Fint at du har fått noen nye manusideer da, du skal se at litt feber kan være en god ting, tross alt ;)

    SvarSlett
  2. Hei! Ja, jeg tenkte for noen uker siden at det var ganske lenge siden jeg hadde hatt influensa. Til vanlig feiler det meg jo mye annet rart, men influensa var en stund siden. Det skulle jeg tydeligvis ikke ha tenkt, he he. Jeg er litt uggen ennå, men det går den rette veien :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)