fredag 19. mai 2017

Fire år med personlig blogg - og om en litt utfordrende artikkel.

Gro Jeanette Nilsen feirer fire år som personlig blogger!
Gro Jeanettes
bloggjubileum!
Kjære leser!

I dag fylte min personlige blogg hele fire år! Er jo litt stolt av det da, ettersom jeg blogger flere ganger i uken og skriver ofte om ganske personlige temaer innenfor helse, i tillegg til selve skribentlivet. Akkurat det personlige tenker jeg at jeg faktisk kan bli enda bedre på. Men man er jo ikke utlært, men i konstant utvikling på en blogg. Det er ikke alt som er så lett å skrive om, hvor personlig skal det være, og samtidig beskytte omtalte personers identitet, og så videre.

Og jo da, jeg er tilbake igjen etter festlighetene syttende mai. Jeg arbeider fremdeles med  artikkelen jeg har nevnt tidligere. Jeg må nok innrømme at dette prosjektet har gått litt tregt. Det har vært litt mange andre ting å forholde seg til nå, dessuten syntes jeg akkurat den artikkelen var litt utfordrende.

Det er jo kun et turreferat til et blad, og jeg har jo vært på den dameturen hvert år de siste årene, men jeg synes av ulike grunner at foredragene og aktivitetene som ble arrangert denne gangen er en smule vanskelig å skrive om.  I tillegg fikk jeg tidlig vite at jeg hadde god tid på den artikkelen, og det tok nok derfor litt tid før jeg kom skikkelig i gang. Du vet sikkert hvordan det er, tidspress løser mye... :-) Men da jeg var i ferd med å gå og legge meg i går kveld, ble jeg plutselig litt mer inspirert, og tok opp arbeidet igjen, og har fulgt opp i dag. Håper nå på noen produktive dager i helgen, så jeg kommer i mål med prosjektet snart!Gro Jeanettes blogg fyller fire år!
Liten bloggjubileums-blomst til meg selv (og bloggen)!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for det, Kari! Håper at du også har en fin helg!Veldig koselig at du følger med på bloggen min! Du er hjertelig velkommen til å kommentere ting jeg skriver om her :-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jubileum! Blir det kake og champagne?

  SvarSlett
 3. He he, nei, det var jo så mange festligheter på den tiden, så det fikk holde med syttendemai, om man ikke skulle feire to dager etterpå også! Men jeg bevilget meg en liten blomst som jeg satte inn bilde av, tenkte at det måtte være lov, så fikk jeg pyntet litt på bloggen samtidig :-)

  SvarSlett
 4. Flott blogg du har, ønsker deg en fin uke videre <3
  Klem
  Ellen S Grønlund

  SvarSlett
 5. Tusen takk, Ellen! Så hyggelig å høre :-) Følg gjerne med videre :-)

  SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)