torsdag 29. juni 2017

Endelig i manusmodus igjen!

Kjære leser!

I dag har jeg endelig greid å ta skikkelig tak i hovedmanus igjen, lest meg inn igjen og arbeidet med redigering og noen nye detaljer som skal inkluderes i helheten. Det var en stor lettelse å komme i gang igjen, det ga litt god samvittighet og fornyet tro på prosjektet. Av og til er det dette som skal til. Det har aldri vært så vanskelig før å komme seg inn i skrivemodus igjen. Mulig jeg har hatt for mye annet i hodet samtidig den siste tiden, det kan selvsagt være en forklaring. 


Tidligere nevnte jeg at jeg vurderte å sende inn mitt gamle manus Dyrehistorier til et forlag - nå går jeg rundt og lurer på det igjen, i tillegg til nåværende skriving. Utrolig at det skal være så vanskelig å få bestemt seg, da... Men nå vurderer jeg faktisk seriøst å gjøre det. Har plutselig fått følelsen av at det er riktig å gjøre, da det andre manuset jeg arbeider med kan ta litt mer tid enn jeg trodde. Hm... Mye frem og tilbake her, gitt. Forvirret? Jeg også! Men nå er det jo sommerferie, så det har vel ikke noe for seg å sende det inn til et forlag nå kanskje...?

Jeg sysler for tiden med et nytt innlegg til bloggen også. Imidlertid tror jeg ikke at akkurat det blogginnlegget blir lagt ut på denne siden av helgen, da jeg må se litt mer på detaljene. Det er et par ting jeg må finne ut litt mer om. Mulig det kommer andre blogginnlegg først.

Riktig god fredag!
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Spennende! Både at du fant tilbake til manusmodus, og at du vurderer å sende inn dyrehistoriene til et forlag. Jeg vet ikke om sommeren er noe verre tidspunkt enn andre tidspunkt. Jeg antar at forlagsansatte har begrenset antall ferieuker og ikke nødvendigvis tar ut alt midt på sommeren. Og så ser jeg for meg at konsulenter tar med seg manus ut og leser vel så mye i sommersesongen som ellers. Det må jo være en flott arbeidsoppgave å ta med seg på hytta eller på reise ellers? Når jeg føler meg klar til å sende fra meg manus, kommer jeg til å kontakte forlaget selv om det er midt i juli :) (dream on)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for svar! Ja, jeg må vel bare hive meg rundt og få det avgårde kanskje, og blir det liggende hos dem hele sommeren så er jeg forberedt på det, det er selvsagt helt forståelig. På en annen side, da kan jeg jo i hvertfall vente til 1. august.. He he. Nei, jeg får nok bare gjøre det, og se hva som skjer... Men veldig glad for andes syn på den saken, helt klart, så takk for det!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)