søndag 22. oktober 2017

Har endelig fått inspirasjonen tilbake!

Heldigvis kom den etterlyste inspirasjonen tilbake i dag, og jeg fikk redigert ferdig novellen jeg har arbeidet med i det siste, og sendt den inn. Veldig glad for at jeg endelig fikk litt skriveinspirasjon denne helgen! Veldig spent på hvordan novellen blir tatt i mot.

Og jeg må jo si at den nye versjonen min av programmet Word, også hjelper på inspirasjonen! Jeg har fremdeles litt igjen når det gjelder å få på plass alle programmer, men det kommer seg!

Ellers så skjer det også mye rundt omkring i min omgangskrets for tiden. Noen skader seg, andre mister dyrene sine, andre igjen sliter på jobbfronten, noen pusser opp noe veldig, og så videre... Jeg sender varme tanker og klem til alle sammen :-) Jeg synes det skjer noe overalt for tiden, jeg!

I morgen går turen til dekkskift. Blir bra å få det unnagjort for vintern :-) 


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Så bra! Inspirasjon hjelper godt, og det gjør jammen ny data også :) Kjenner igjen det der, gitt. Men skjønner at du har jobbet bra uansett, novelle sendt inn høres spennende ut! Var det juletema? Lykke til, spennende med ventetid! :)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for det! Jeg fikk avslag på novellen rimelig kjapt, men det var fordi de hadde sluttet å ta inn noveller i det bladet. Men greit nok, så sendte jeg den til et annet blad med en gang, og der har jeg ikke hørt noe. Men det er litt tidlig ennå. At det tar tid betyr kanskje bare at de tok seg tid til å lese den :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)