torsdag 19. oktober 2017

Etterlyser inspirasjon...

Egentlig ble hele denne uken litt surrete. Eller, mandagen var som sagt travel nok. Men etter det. Jeg har riktignok fått bestilt time til dekkskift på bilen til uken, samt hjemlevering av medisiner fra sykehusapoteket. Men ellers... Jeg har så mange ting jeg har lyst til å gjøre, men så er det ikke alltid jeg kommer helt i gang slik jeg hadde tenkt.


Jeg har forsøkt å rydde i noen eldre skriveprosjekter for å få litt inspirasjon til skriving, men likevel er jeg vel ikke superinspirert akkurat nå. Jeg har vel ikke ryddet i de riktige papirene, da kanskje...?

Men nå som jeg dessuten har vært så flink til øvrig rydding en stund (om jeg må få si det selv), og fått fjernet en del ting jeg ikke hadde bruk for, så burde jeg nå hatt mer oversikt og overskudd til skrivingen, trodde jeg. Men nei da. Dette er ikke skrivesperre, bare det at jeg har hatt for mange andre tanker i hodet og derfor ikke får tilstrekkelig konsentrasjon, tror jeg. Men det pleier å løsne fort igjen, dette her.

Håper å finne igjen roen til skriving snart. Ikke har jeg sett noe til inspirasjonen nylig heller. Hva med deg? Har du fine dager?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Kjenner nok igjen at inspirasjonen kommer og går, ja. Noen ganger kan det hjelpe å lete etter inspirasjon på andre steder enn de vanlige. Ta med en notatblokk på café, eller prøv å få ideer mens du kjører trikk i noen timer. Nye omgivelser kan ihvertfall gi meg en slags boost. Men ellers jobber jeg nok best når jeg kan skrive sammenhengende over flere dager. Hvis jeg feks har et par kvelder på teateret må jeg ofte bruke tid på å komme inn i skriveprosessen igjen. Skriving har uansett aldri vært som en vanlig ni til fire jobb, jeg synes ihvertfall at det er vanskelig å bestemme på forhånd hvor produktiv jeg skal være til en viss tid.

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for svar! Jeg kjente meg igjen i mange av dine kommentarer. Jeg jobber best hjemme, selv om det å ta notater i andre omgivelser kan gi gode ideer. Det er ikke så lett å bestemme seg på forhånd alltid, nei. I hvertfall ikke hvis man skal inn igjen i et prosjekt man har vært borte fra en stund, er min erfaring. Men det ordner seg nok :-)

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)