tirsdag 31. oktober 2017

Spent på vurderingen av novelle.

Da er jeg tilbake igjen. Som du kanskje skjønte tilbakedaterte jeg det forrige blogginnlegget mitt litt, for at det skulle bli mer riktig. Og det var et innlegg som tok litt tid å skrive, i og med at jeg hadde behov for å la informasjonen synke før jeg kunne skrive noe om det, samt at jeg syntes det var vesentlig at noen andre skrev noe om temaet før meg. 


Så da ventet jeg til både nettsiden til Hemsedal Hestesenter og Hest.no hadde omtalt saken, i tillegg til noen personlige Facebook-profiler fra hestesenteret.


Men livet går videre det, vet du! I går var det hjemmehjelp her. Fint å få det litt rent. Jeg fikk også som jeg vel nevnte i en tidligere kommentar et avslag fra det ukebladet jeg hadde sendt novellen min til, med begrunnelse at de ikke tok inn noveller lenger. Ok, så vet jeg det, og avslaget kom også veldig raskt, så da kunne jeg bare hive meg rundt og sende inn til neste på listen. Hvilket jeg også gjorde, så får vi se.

Veldig kort oppdatering i dag, men jeg kommer sterkere tilbake før du vet ordet av det :-)
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Alltid spennende når en tekst er inne til vurdering! Jeg greier ennå ikke å ha hvilepuls når jeg åpner epostsvaret :) Masse tvi-tvi!

    SvarSlett
  2. Hei! Jo, takk for det! Sånt er alltid spennende, ja. Jeg kommer tilbake med mer når jeg vet mer :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)