lørdag 31. mars 2018

Spennende påskesammenkomst.

Påskefeiring på langfredag.
Påskefeiring på
langfredag.
Som jeg fortalte i et tidligere blogginnlegg, skulle jeg på enda en påskefeiring langfredag, på Bislett i Oslo. Jeg var litt spent på denne sammenkomsten, ettersom jeg visste vi skulle være mange til bords, og jeg kjente kun vertinnen som vi var hos. Jeg kjenner henne gjennom skribentforeningen ULFF. Jeg tror vi var åtte damer tilstede, og jeg synes det var godt gjort av vertinnen å få samlet så mange midt i påsken!

På forhånd var jeg nok litt spent på hvordan jeg ville takle de fem etasjene med trapper uten heis, men faktisk gikk det mye bedre enn antatt. Trappetrinnene var ikke så høye som på mange andre trapper jeg har vært borti, derfor føltes det ikke så voldsomt. Maten var veldig god, ordentlig påskemiddag.

Vi som var tilstede var venninner vertinnen kjente fra flere kanter, skjønte jeg. Men for noen folk! Jeg kan ofte bli litt stille og forsiktig når det er mange mennesker jeg ikke kjenner tilstede, og jeg følte meg litt sånn i starten her også, men jeg fant fort ut at de var jo så utrolig lette å prate med! Faktisk ble jeg ganske ivrig og det var veldig spennende å snakke med nye folk! En av dem foreslo at vi skulle ta runden og si hvem vi var og hvordan vi kjente vertinnen. Det også fikk meg til å miste fotfestet litt, dels fordi jeg ikke er så vant til å snakke personlig i forsamlinger med omtrent bare fremmede, og dels fordi jeg ikke hadde tenkt å lage reklame for ULFF akkurat da. Jeg var nok i feriemodus :-)

I tillegg var det flere som begynte å spørre om min egen skriving, og det også kjennes jo personlig, men det var enklere å svare på likevel akkurat da. Bloggen min ble også nevnt, og det temaet var det flere som var engasjert i. Jeg fikk faktisk også noen tips som jeg vil ta med meg og se nærmere på.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så kjekt å møte folk som er nysgjerrig på både skriving og blogg! Jeg synes begge deler til tider er nokså ensomme greier. En ting er at jeg ikke har lyst til å fortelle veldig detaljert, men det er jo heller ikke så lett for utenforstående å vite helt hva de skal kommentere. Så ofte blir det veldig overfladisk og litt sånn høflighetsfraser. Det må det jo nesten bli, selv når jeg prater med andre forfattere blir det jo litt sånn at ingen vil brette ut. Et litt rart yrke, det her :)

    SvarSlett
  2. Hei, og vel overstått påske! Takk for kommentar! Litt spesielt yrke, dette ja :-) Man har jo lyst til å fortelle om at man skriver, men man vil ikke røpe for mye, he he... Man får vel heller henvise dem til å følge med på bloggen, og lese ting man eventuelt har utgitt tidligere :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)