torsdag 5. april 2018

Ny gjennomgang av manuskriptet.

Jeg er visst i min egen boble rent skrivemessig for tiden. Går gjennom hele manus og retter opp og tenker gjennom setningsoppbygging og så videre på nytt. Sånt tar tid, men det må gjøres, mange ganger. Og jeg ser jo at det er enklere å se egne feil etter en lengre pause, slik jeg har hatt nylig.

Ellers var det litt farting påskeaften også, først kaffebesøk av søster'n her hjemme, og deretter dro vi ut til mamma i Bærum. I tillegg til at jeg som sagt var på besøk flere andre dager i påsken, blant annet langfredag som jeg fortalte om. Men ellers har det vært en del skriving og redigering.

Det ser nesten ut som våren har tenkt å komme nå. Det var jammen på tide! Dette ble en kort oppdatering, prosjektene mine står i kø :-) Jeg kommer sikkert snart tilbake med mer!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!


Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Så flink du er! Ja, det å skrive er visst en evigvarende runddans, mon tro om vi noen gang kommer helt i mål? :) Men fint når inspirasjonen melder seg og manus får den plassen og tiden det fortjener. Jeg har ennå ikke bearbeidet manuset mitt etter refusjonen i desember, på tide å ta et tak!

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for svar! Ja, det er fint å se litt inspirasjon innimellom, det hjelper godt! Rart det der med tekst ja, det er alltid et eller annet som kan forbedres... Ja, ta en titt på manuskriptet ditt hvis det har hvilt en stund, det anbefales!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)