onsdag 29. august 2018

Inspirasjon til skriving, selv når jeg ikke har tid.

Da har jeg endelig hatt et par dager som har vært fylt av mye manusredigering! Det kjennes godt. Sist nevnte jeg at jeg var litt mer inspirert og hadde begynt å bevege meg tilbake til skrivingen igjen. Det resulterte i at jeg satt og  arbeidet til langt på natt i går, så det var litt hardt å stå opp da moren min kom på besøk i morges :-)

Mamma reiste hjem utpå dagen, men jeg hadde litt av hvert på programmet senere på dagen også. Imidlertid ble det veldig mye redigering nå i kveld også, så jeg har ikke fått gjort alt det andre jeg skulle. Skribentliv er ofte hardt arbeide, og inspirasjonen kommer når den vil, ikke alltid når jeg har tid. Men jeg hadde jo nettopp et par uker uten så mye skriving, så jeg er selvsagt glad for litt motivasjon og inspirasjon igjen!


Og jo da, jeg kommer nok i mål med det andre jeg skulle gjort i dag også, skal du se... I morgen får jeg ei venninne på kaffebesøk på dagtid, så det er kanskje best jeg køyer snart.

Vi høres!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Så gøy å lese at du ble så motivert til å skrive at du tok nopen økter uten egentlig å ha tid :) Sånne perioder liker jeg veldig godt, bare synd at jeg sprer meg på for mange ulike prosjekter, sånn at den inspirasjonen som kommer, ofte gjelder ulike ting. Ønsker deg flere gode skriveøkter - dag og natt! :)

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for kommentar! Jeg er litt sen med tilbakemelding, da jeg har vært bortreist i helgen. Mer om det på bloggen litt senere i kveld, tenker jeg. Ja, det er gøy når motivasjon og inspirasjon tar over og vil styre selv! Håper at det blir mer av det nå til uka :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)