torsdag 16. august 2018

Nyttig dag og overraskende besøk.

Hyggelig med roser og avis!
Hyggelig med roser og avis!
(Foto: Gro J. Nilsen)
Det er litt over en uke siden jeg kom hjem fra ferien i Nord-Norge, og selv om starten på hverdagen ble litt brå, var det som sagt helt i orden. Jeg har jobbet litt i mine egne kulisser denne uken, gjort noen endringer og tatt noen avgjørelser her og der. Og når jeg først er inne på temaet overraskelser, så ble jeg overrasket i dag også. 

Jeg skulle ha besøk av moren min, akkurat det var planlagt. Jeg skulle forsøke å hjelpe henne med en Iphone hun akkurat hadde kjøpt seg, da hun aldri har hatt Iphone før. Jeg synes det var tøft av henne at hun hadde kjøpt Iphone når hun ikke hadde hatt det før, og samtidig var veldig usikker. Hun hadde kjøpt Iphone 6, som er en versjon nyere enn den jeg har selv, så det var interessant å sjekke ut hennes versjon av telefonen. Hennes versjon er jo heller ikke den nyeste på markedet.

Jeg kan ikke skryte av de største tekniske ferdighetene, men jeg ville prøve å hjelpe så godt jeg kunne. Hun er jo alltid så flink til å hjelpe meg med ting, så det er hyggelig å kunne hjelpe når man har muligheten.
Mammas gamle telefon har lenge truet med å ta kvelden, og slo seg stadig av midt i samtaler. Og sånn kan man jo ikke ha det. Jeg fikk vist henne en del på den nye telefonen og lagt inn litt informasjon, før det plutselig ringte på døren.

Der sto søsteren min og den ene nevøen, som hadde funnet på å komme på overraskelsesbesøk. Dermed var vi plutselig flere som kunne hjelpe mamma med Iphone, og det er bare å innrømme det; de har mer teknisk innsikt enn meg. Søsteren min og nevøen min hadde med seg flotte roser til meg, veldig koselig! Ettersom mamma hadde med seg lokalavisen Budstikka fra der jeg vokste opp, legger jeg ut et bilde av blomstene og avisen øverst i saken.

Dette ble en produktiv og nyttig dag!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Heisann! Nå har det vært helt stille fra meg altfor lenge, har vært litt opptatt og plutselig glemte jeg både egen og andres blogg. I flere uker til og med. Npå har jeg kost meg med siommerens daglige is og lest mange av innleggene dine fra i sommer. Hvordan går det med skriveboka? Og ble det noen tomatavling?

  Nå starter ferien min. Jeg greier vel ikke å koble helt av fra skrivingen, men skal ihvertfall droppe øktene hvor jeg ikke får til noe :)

  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 2. Hei! Ja, jeg har registrert at det har vært stille hos deg en stund, men da er det jo ekstra hyggelig å høre fra deg igjen! Tomatavlingen er upåklagelig, selv om jeg var bortreist en uke, greide den seg fint!

  Når det gjelder skriveboka jeg nevnte kom jeg langt i den, men så ble det litt travelt med ferietur og diktskriving til bursdagsfesten jeg var på. Så det er mulig jeg må bla litt tilbake for å lese meg opp på den boka igjen. Takk for påminnelsen :-) Og god ferie!

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)