mandag 22. oktober 2018

Skriverhistorier.


Jo da, jeg var godt i gang med skrivingen som jeg har fortalt om her på bloggen. Men plutselig fikk jeg et uforutsatt hinder her, som tok en del av min oppmerksomhet. Min gamle, trofaste venn skriveren, tok plutselig kvelden. Det burde ikke komme som en kjempeoverraskelse egentlig. Jeg har hatt den i mange år.

Jeg har ikke så god greie på det veldig tekniske, men det var noe som plutselig brakk inni skriveren da den var i full gang med utprint. 

Det som brakk ser ut som et slags gummihjul som gikk i to deler. Føler meg litt grønn, da jeg ikke akkurat er så teknisk begavet i PC-verdenen at det gjør noe. Det jeg tenker er at det kan ha vært en driver som gikk i stykker, i hvertfall greide ikke skriveren å rulle frem arket.

Det som er bra, er at jeg faktisk har en skriver til! Grunnen er at den gangen en skanner jeg hadde for noen år siden tok kvelden, fikk jeg en ny i gave, tror det var et spleiseprosjekt i familien til jul, men det er noen år siden dette også. Men den skanneren jeg fikk da var både skriver og skanner i ett, selv om det kun var skanner jeg trengte den gangen, derfor satt jeg plutselig der med to skrivere!

Jeg er jo et typisk vanedyr, og siden den skriveren jeg hadde fra før fungerte utmerket den gangen, har jeg holdt meg til den når det gjelder utprint. Men nå må jeg altså bytte, enten jeg vil eller ikke.

Den nyeste av skriverne, en Canon-skriver, altså den som fremdeles virker, er ikke akkurat så ny lenger den heller. Den ser ut til å fungere fint, jeg må bare gi den litt mer blekk (og oppmerksomhet!) etter at den har stått stille alt for lenge! Den bruker andre blekkpatroner enn den som tok kvelden, så nå har jeg bestilt meg mer blekk også.

Konklusjonen er at jeg er selvsagt glad jeg hadde en reserveskriver, håper at den vil gjøre en god jobb. Og den fortjener selvsagt ikke å være en reserveskriver.Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Skjønner at du skriver ut det meste du jobber med, og da er jo skriveren viktig. Godt at du hadde en på lur, da, så ble ikke den uønskede pausen så lang.

    Selv skriver jeg ut svært lite. Kjøpte en kombinert skriver/scanner for snart 4 år siden, mest fordi jeg påtok meg et styreverv hvor det ville bli behov for å printe litt, men det passet jo også greit med at jeg inntok hjemmekontoret på fulltid omtrent samtidig. Det hender jeg skriver ut feks en filmkontrakt som må signers og returners digitalt, men skriver aldri ut de tekstene jeg jobber med. Printeren bruker toner og ikke blekk, og jeg har faktisk ikke fylt på med toner ennå. Nå er det nok på tide :)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar! Ja, jeg skriver ut mye på papir. Synes det hjelper å se helheten på manuskriptet i papirversjon. Da kan jeg også lese korrektur uavhengig om jeg har på PC eller ikke.

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)