torsdag 11. oktober 2018

Inspirerende skriveøkter, og litt skrivepauser.

Fine høstfarger!
Fine høstfarger!
Jeg har for det meste sittet med manusarbeid den siste uken. Synes det går litt tregt innimellom, men det går likevel fremover, og jeg synes jeg har god oversikt over hva som gjenstår. En periode var det bare småskriving og småretting hele tiden har jeg inntrykk av, men nå trekker jeg mye mer i samme retning hele tiden. Og da må man jo bare henge i, når man er inspirert! 

Det er til stor hjelp at ting er oversiktlig! Men ja, det kan bli litt intenst noen ganger. Jeg tror ikke det er verdt jeg forteller deg hvor mange klokken var da jeg gikk og la meg i går, etter å ha sittet hele kvelden med skriving.

Tidligere på dagen inviterte jeg min nabo og venninne på kaffe. Litt pause fra skrivingen trenger man jo av og til! Det var veldig hyggelig, og godt å tenke på noe annet en liten stund. Det ble et veldig hyggelig kaffeslabberas på kjøkkenet mitt. Var det derfor jeg ble så inspirert, tro? Det har jo også vært så fint høstvær de siste dagene at det var nesten så vi kunne tatt kaffen på verandaen! Men så hadde jeg jo ryddet vekk verandamøblene, da, og litt kjølig er det jo...

I morgen formiddag får jeg familiebesøk, så det er vel kanskje på tide jeg tar kvelden nå. Vi høres vel? :-) 


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Det er så kjekt å lese at du er inne i en god skriveperiode! Vet jo godt at det ikke er noen selvfølge, noe perioder er bare mer produktive og inspirerende enn andre. Høres ut som dui er i godt driv nå. Jeg har alltid sett for meg det å sitte oppe og skrive til langt på natt som en fantastusk ting, da jeg hadde fast jobb tok jeg jo ofte nettene tilø hjelp og var kreativ som bare det. Men etter at jeg hoppet av, viser det seg at jeg jobber best på dagrtid. Rare greier... :)

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for kommentar! Ja, det har gått fremover en periode, men i går og i dag har det vært litt mer varierende. Det tar seg opp igjen, man trenger å kople ut innimellom. Ja, det er fint å sitte lenge oppe og skrive, jeg er ofte mer konsentrert da. Stå på, du også!

  SvarSlett
 3. Interessant at du er i så god flyt. Kan det bety at manuset går til forlag neste år, tro? Heia, deg :)

  SvarSlett
 4. He he, det kan du si. Takk for fine ord, Susanne! Ting tar tid, men jeg er ved godt mot, og det er jo en fordel :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)