torsdag 10. januar 2019

Klar for skribentåret 2019!

Som jeg antydet i blogginnlegget Endelig oppegående, etter en laber start på 2019; Det går seg til, dette her, selv om forkjølelsen henger litt i fremdeles. Det viktigste er at jeg er på bena, føler meg bedre og orker å gjøre ting igjen. I dag var hjemmehjelpen min på plass igjen etter juleferien, det var også et stort pluss.

Under ser du at jeg har linet opp med litt nye skrivebøker og andre skribentting jeg fikk til jul på kjøkkenbordet mitt. Både rosa og lilla notatbok fra tanten min, blant annet. Og printerblekk fra annen familie. Det er tydelig at de kjenner meg :-)

Her ser du også min trofaste venn ipaden. Den var jo ikke ny da, men fikk være med på bildet likevel. Den rosa almanakken kjøpte jeg rett før jul på postordre, det er en personlig og kreativ variant der du kan velge mye av innholdet selv, når det gjelder farger og informasjon, men også lage adresselister, huskelister etc. 

Ok, det ble et litt lite innlegg på bloggen nå i kveld, men da vet du i hvertfall at jeg er i gang! :-) 


Gro Jeanette er klar for skribentåret 2019!
Endelig klar for skribentåret 2019!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg gjerne bloggen!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Klar ferdig gå! :) Jeg har kommentert på det nyeste innleget ditt, men har litt å ta igjen så leser meg kjapt litt bakover. Sånne "kontorting" er gøy, og minner meg litt om skolestart da jeg var liten. Og nå kjente jeg et nostalgisk blaff av savn av min gamle Filofax. Mange år siden jeg la den vekk, men husker at nytt årssett og ev spesialark for div prosjekter var spennende sånn på nyåret :)

    SvarSlett
  2. Ja, nye kontorting er alltid spennende, og spesielt ved nytt kalenderår eller skolestart før ja. Og gøy å ha noe å vise frem på bloggen, selvsagt :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)