torsdag 2. januar 2020

Velkommen 2020; Stille og rolig nyttårsfeiring.

Enkel nyttårsfeiring hjemme.
Enkel nyttårsfeiring
hjemme.
Det er på høy tid å ønske det nye året 2020 velkommen! Som jeg fortalte i forrige blogginnlegg Juleselskaper og skribenttreff, har jeg vært kraftig forkjølet siste del av julen. Flere ganger de siste dagene har jeg tenkt at nå er visst det verste over, men så blir jeg plutselig liggende igjen. Ting tar tid.

Nyttårsaften sto det heller ikke så bra til, og jeg hadde besøk av moren min. Hun lagde pai her hjemme, og jeg kan love at den er mye bedre enn den som kjøpes ferdig i matbutikken! Deilig å bli skjemt litt bort på nyttårsaften når man ikke føler seg helt pigg. Og vi fikk selvsagt med oss lysshowet på himmelen ved midnatt! Som du ser under, har jeg forsøkt å fotografere rakettene. Jeg synes imidlertid alltid at det er vanskelig å få til å bli bra. Det ble ikke veldig sent nyttårsnatta, men det var helt fint, når ting var som de var. Jeg må også legge til at de rosa stearinlysene var en julegave fra et familiemedlem.
Nyttårsrakett utenfor verandaen min.
Nyttårsrakett utenfor
verandaen min.

Selvsagt satte det seg en blødning inne i halsen min i natt (altså natten etter nyttårsnatta), det hadde vel blitt litt vel mye hosting de siste dagene. Ikke så rart at kroppen sier i fra. Heldigvis forsvant blødningen etter en omgang med blødermedisin. Vel og merke klokken fire om natten. Men må man, så må man. Ikke lett å få sove med blødning i halsen.

Men nå må jeg vel snart være klar for dette nye året, både bloggplanene og annet står i kø, og jeg begynner å bli litt utålmodig! Og ja;  Jeg velger å tro at det er et godt tegn!

Jeg ønsker alle følgere og andre lesere et riktig godt nytt år!Takk for at du følger bloggen min!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Godt 2020! Håper du er på topp igjen i det nye året! Har du satt deg noen konkrete mål for skrivingen?

    SvarSlett
  2. Hei! Takk for kommentar! Ja nå er jeg heldigvis på bena igjen, men det har vært en del konkret å ta tak i de siste dagene, så jeg har ikke hatt det store overskuddet. Men nå begynner ting å falle på plass igjen. Og ja, jeg har noen konkrete mål, og det kommer oppdateringer straks! :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)