mandag 30. desember 2019

Juleselskaper og skribenttreff.

Som jeg var inne på sist er det flere familieselskaper i julen, men selvsagt ble jeg liggende i kraftig forkjølelse noen dager, etter at jeg kom hjem fra det ene juletreffet første juledag. Men etter noen dager med fullstendig pause, følte jeg meg klar for å dra i familiebursdag til tanten min. Først var det imidlertid skribenttreff på nett midt på dagen den søndagen, og det måtte jeg jo få med meg! Alltid spennende å få nye tips eller høre om hvordan det går med andres skriving, og også drøfte egne ideer! Veldig greit med et avbrekk fra vanlige juleting også!


Da jeg ankom hjemme hos tanten min den ettermiddagen, var det tydelig at det ikke bare meg som var litt snufsete. Noen hadde ligget syke som meg, andre var vel litt småsyke. Men det var en veldig hyggelig kveld, og det var jo kanskje greit at jeg ikke var alene om å snufse litt.

Vel hjemme igjen innså jeg at jeg nok ikke var helt frisk enda likevel, så det ble et par dager til med minimal aktivitet. Samtidig har jeg slitt med blødermedisineringen i det siste, problemer med stikking er ikke hyggelig! I dag har jeg i hvertfall fått tilkjørt matvarer fra Kolonial.no, hvilket passer perfekt når ikke helsa er helt på topp. Det blir en rolig nyttårsaften i år med litt familiebesøk. Vi går jo inn i et nytt tiår også, er du klar for det?


Selv henger jeg litt etter når det gjelder planene jeg hadde for denne julen, eller spesielt siste uka, men nå har jeg jo ligget syk noen dager, da. Jeg hadde tenkt å oppsummere året litt, og jeg vet også at jeg har lovet å komme med et blogginnlegg om en bok jeg ga bort i julen. Det er påbegynt, men ikke ferdig enda. Vi skal bevege oss over i 2020 først, tenker jeg. Men det kommer!


Håper at du som leser får en hyggelig nyttårsfeiring! 


Takk for at du følger bloggen min! 

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei, og fortsatt god bedring! Skulle jeg først hanglet litt, ville jeg faktisk valgt meg julen - da er det jo en del sånne fortsatt-i-pyamas ting å finne på, og ikke så mye som skjer sosialt utover noen familieselskaper. Mange fine tv-serier, julekaker, litt mer ryddet og pyntet i heimen enn ellers - helt greit å ha tid til å nyte det.
    Gleder meg til årsoppsummering, har inntrykk av at du har gjort mye variert i år!

    SvarSlett
  2. Hei, og godt nyttår! Hangler litt fortsatt, men det går seg til. Jeg liker ikke så godt å være syk i julen, da jeg helst ikke vil gå glipp av de sosiale settingene :-) Men jeg er enig i at det går an å kose seg hjemme også. Og jo da, det kommer oppdateringer, og det er jo på tide å ta fatt på det nye året også nå :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)