lørdag 4. juli 2020

Skriving og sommerlunsj.

Bildet av Gro Jeanette er tatt på den årlige sommerlunsjen på Aker Brygge.
Gro Jeanette Nilsen
på den årlige 

 sommerlunsjen
på Aker Brygge.
Jeg forsvant visst i full fart inn i manuskriptet mitt igjen, og der ble jeg hele uken, gitt! Det er godt når man endelig føler at man får gjort litt. Her har det ikke bare handlet om ren manusskriving, men også opprydding i manusnotater og den slags... Ting tar tid, men jeg synes stadig det går fremover, og det er jo bra.

Jeg er redd for å ha for store forhåpninger, så jeg tør sjelden si at det går kjempebra med skrivingen. Men at det går ganske bra , og at jeg er inne i en god periode, kan jeg vel si?


I dag har jeg vært på den årlige sommerlunsjen på Aker Brygge med deler av familien. I år var vi ikke så mange som vi pleier, fordi noen var på ferie. Men det var veldig hyggelig, og gode tradisjoner skal man ta vare på :-) 

Jeg går ellers og venter på en forsendelse i posten, da printeren slapp opp for svart blekk, og det svarte lageret mitt var tomt. Men det skulle visst være sendt nå, så da kommer det vel til uken, kanskje.


 Takk for at du følger bloggen min! 
 --------------------------------------------------------------------------------------------

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Har du noen tanker om når du vil sende manus inn igjen til et forlag? Hvis du har endret mye siden sist, kan du kanskje sende til et forlag du har prøvd tidligere - kanskje de til og med har nye folk der, med andre meninger enn de du møtte på sist? ;)

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for kommentar, med gode forslag og spørsmål. Manuskriptet mitt er endret temmelig mye siden sist jeg prøvde meg hos forlag, en del av det kan kanskje ikke kjennes igjen en gang :-) Har også endret tittel og diverse annet.

  Jeg har ikke helt bestemt meg for hvilket forlag jeg skal prøve denne gangen, enten det samme som sist, eller et helt annet. Håper at det ikke er så lenge til nå, men jeg tenker at det fremdeles gjenstår litt, og det er ofte mer igjen enn man tror, er min erfaring.

  SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)