søndag 12. juli 2020

Ustrukturert og amatørmessig?

Jeg ser at tiden går fort her! Jeg har vært ganske opptatt med manus den siste tiden, så den har ikke strukket helt til for bloggen.

Fant plutselig noen momenter som krevde min oppmerksomhet, noe som skulle være med i bokmanuset, men som jeg ikke var klar over at skulle det. 

Jeg hører selv at dette høres ustrukturert og amatørmessig ut. Men altså, det dukket opp noen momenter som var helt perfekt, og som jeg ikke hadde tenkt på. Dermed måtte jeg inn og føye på og redigere igjen, da vet du...  

Det er stort sett dette jeg har drevet med den siste uken. Det ble veldig bra når alt kom på plass, men det føles ikke helt bra å finne nye momenter så langt uti skriveprosessen. Jeg hadde jo stengt prosjektet for nye momenter, men dette var så bra at jeg måtte ta det med.

Så hva har jeg lært? Jo, at man ikke skal være helt sikker på at alle puslespillbitene er på plass, selv om det kanskje kan virke sånn. Puslespillet er jo ikke ferdig før det er ferdig...

Men du, dette ble veldig kort, jeg må gi meg her nå. Men kommer sterkere tilbake snart!


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 


 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så flott at du jobber så bra med teksten at det ennå kommer nye ideer! :) Det betyr vel bare at du er ganske langt inni prosjektet ditt. Husk å ta litt ferie innimellom, da! :)

    SvarSlett
  2. Hei! Ja, jeg var dypt inne i manusverdenen min et par uker da jeg skrev dette, og var fornøyd med egeninnsatsen.

    Men så reise jeg på ferie en uke, og nå føler jeg at jeg nok må jobbe meg tilbake igjen, ja. Jeg ligger litt etter planene mine nå, med både manus og bloggen, selv om ferien var planlagt lang tid i forveien. Men det er jo sommerferie... :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)