fredag 27. november 2020

Forkjølelsen gikk over til slutt.

Så hva har jeg brukt tiden til, siden sist? Flere av dagene den første uken ble brukt til å ligge rett ut i kraftig forkjølelse. 

Ikke Korona forsto jeg, og det kan ikke ha vært vanlig influensa heller, for jeg hadde ikke feber. Men jeg var kraftig forkjølet, og det var bare å holde sengen, og håpe at det gikk over. Og det gjorde det. Jeg var naturlig nok ganske engstelig for hva dette kunne være. Men alt tydet på at Korona var det ikke. 

Om jeg har blitt smittet noe sted vet jeg ikke, jeg synes jo de hadde fått seg mye flott smittevernsutstyr hos tannlegen i hvertfall, det var jo der jeg var sist, bortsett fra kjøpesenter og taxi etterpå. Og alt dette fredag den 13, ja... 

Det nytter ikke å spekulere på smittekilde, det kan jo ha kommet fra hvor som helst. Men den siste uken har jeg vært helt fin, så god som ny igjen. Den uken har det blitt litt julepynting. Straks desember! Og nå håper jeg det snart blir mer skriving også!

Har du pyntet til jul enda?


Takk for at du følger bloggen min! 

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Vel overstått fredag den trettende-forkjølelse, får jeg si, da ;) Godt med alt som er unnagjort, selv om det gjelder sykdom.

    Jeg hadde forøvrig store planer for å starte med adventspynting i dag, men nei - det blir det ikke noe av. Men en av de nærmeste dagene skal jeg komme i gang - gruer meg til vasking og rydding, men er jo hyggelig å hente fram tradisjonell pynt. Regner med middagsgjest om en ukes tid, så det blir en naturlig deadline :)

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for kommentar! Godt å komme ut av forkjølelsens, klør, ja! Lykke til med pynting!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)