fredag 22. januar 2021

Travel nettkurs-uke!

Dette har vært den travleste uken på lenge! Jeg har vært på nettkurs hver dag, det har dreid seg om et ryddekurs og et skrivekurs. Veldig spennende! 

Ryddekurset Ryddemagi skulle være hver dag, og jeg begynte bra og var flink elev :-) Men onsdag måtte jeg skulke for å få med meg det skrivekurset jeg for lengst hadde meldt meg på. De skulle  selvsagt kjøre samtidig... Det var et flott skrivekurs, men jeg følte det var litt mye støy innpå der, av folk som var mer opptatt av å snakke med hverandre enn å høre på kurslederen. Jeg hadde egentlig lyst til å kommentere det, men så var det andre som heldigvis sa noe om det i stedet.

I går trodde jeg også at jeg måtte skulke ryddekurset, fordi kurstiden sammenfalt med når hjemmehjelpen min skulle komme. Men så ringte hjemmehjelpen og spurte om hun kunne komme halv ni om morgenen i stedet for klokken ti, og det passet utmerket! Da hun gikk klokken ti, startet nemlig ryddekurset jeg skulle på! Så da fikk jeg med meg både det ene og det andre.

Veldig glad for at jeg fikk med meg det meste av ryddekurset, for dette er virkelig veldig bra! Jeg ble superinspirert når det gjelder både generell rydding og detaljrydding. Gøy med ryddegruppe der vi inspirerte hverandre!

I dag skulle ikke ryddekurset være før om kvelden, så da fikk jeg kommet meg ut og gjort noen innkjøp som jeg hadde utsatt lenge. Sist lørdag var jeg forresten på familiebesøk, veldig hyggelig å se litt andre utenfor PC-skjermen enn bare mitt eget selskap! Hjelp, er det allerede straks en uke siden? Tiden går fort når man har mye å drive med!

Nå i kveld har jeg vært nesten utslitt, det har vært litt mye styr hele uken, og det blir faktisk en del gåing når man rydder litt intensivt! Jeg har derfor hatt veldig vondt i bena nå i kveld, men det går vel over. I morgen er det fri fra kurs, men søndag er det oppsummering av det hele, og det ser jeg veldig fram til å få med meg!

Tenker det snart blir mer manusarbeid også. Forsøkte litt tidligere i uka, men da var det for mye annet som skulle gjøres.

God helg!

 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

  Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hva slags skrivekurs har du tatt?
  Jeg vurderer nettkurs selv

  SvarSlett
 2. Hallo Augusta, og tusen takk for kommentar!

  Jeg nevnte ikke detaljert hvilket skrivekurs det gjaldt, fordi jeg følte at det jeg skrev kanskje kunne oppfattes litt kritisk. Men det var et helt fint kurs jeg fant på internett, kurset til Tina H. Du har kanskje sett noe reklame om det på nett?

  SvarSlett
  Svar
  1. Aha. Hun er nok god på det hun gjør. Noen av forfatterne hun har coachet gjør det bra. Men når hun "selger inn" å bli kjendis/ bli intervjuet på God Morgen, Norge som motivasjon for å skrive bok falt jeg av hennes metode. Håper du lærer noe nyttig og blir inspirert til å fullføre boken din :)

   Slett
  2. Ja, jeg tror også at hun er god på faget sitt. Jeg falt nok bare litt av at det var så mye skravling fra de andre, litt forstyrrende.

   Det var kun det ene introkurset jeg var på altså, og foreløpig tror jeg at det får bli med det, da jeg jobber godt på egenhånd i den skrivefasen jeg er nå. Men en skal aldri si aldri... :-) Kanskje jeg kommer tilbake til kurset hennes en vakker dag! :-)

   Tusen takk for lykkeønskninger, sånt er alltid hyggelig. Bokskriving er et stort prosjekt, og man trenger all den støtte man kan få. Lykke til, til deg også! :-)

   Slett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)