torsdag 22. april 2021

Hyggelig familiemiddag, og oppbevaring hos naboen.

Først vil jeg takke for de fine tilbakemeldingene jeg fikk på forrige bloggpost. Veldig hyggelige bloggvenner og følgere jeg har, skjønner jeg! Og det er både lærerikt og interessant å se bloggposten min litt utenfra, fra deres synsvinkel.

I dag ble det litt avveksling fra skriving og alt annet, med middag hos familie! Veldig godt med blåskjell og hvitvin på en vanlig torsdag, og det kjentes fint å komme seg bort litt og se familien! Vi var bare fire i dag, på grunn av Korona-restriksjoner, men veldig koselig likevel! Og veldig hyggelig at jeg fikk sitte på med tanten min!

Utpå kvelden ringte Posten, som skulle levere en pakke hjemme hos meg, men jeg var jo ikke hjemme. Jeg hadde gitt dem beskjed om at jeg ikke var hjemme i kveld, og sagt at morgendagen passer bedre. Men det hadde de ikke fått med seg.

Jeg fikk dem til å gå og levere pakken hos min nabo og venninne i samme blokk, hurra for gode naboer! Jeg har vært i kontakt med henne nå, og henter pakken i morgen, så sant hun ikke heller vil komme på kaffe hos meg :-)

Hva som er oppi pakken? Printerblekk, selvsagt.... :-) 

Vi høres!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)