tirsdag 20. april 2021

Sliter litt med en feil jeg gjorde...

Jeg synes nok ting går litt tregt med skrivingen her nå, ja. Jeg har en god oversikt over hva som skal gjøres, men det går med for mye tid til tankespinn. 

Jeg sliter med konsentrasjonen, etter en episode med noe som kom helt feil ut for en stund siden, og som var noe som ikke skulle fortelles til noen. Jeg har altså kommet til å røpe en hemmelighet som skulle være en hemmelighet. Bare min egen hemmelighet da, men likevel...

Det var som jeg etterpå nesten trodde det var hentet fra et mareritt av en drøm, som satte meg helt ut. Jeg skulle gjerne tatt kontakt og rettet opp det dårlige inntrykket jeg ga, men tenker at jeg da bare vil gjøre det hele verre. Håper ikke at det skader for mye, dette er flaut...

Ok, dette ble alt for internt. Men hendelsen plager meg, og jeg vet ikke hvordan jeg kan løse saken. Jeg var litt inne på temaet i et tidligere blogginnlegg også.

Jeg får kanskje fortsette med bokprosjektet mitt i stedet for å angre på noe jeg ikke får gjort noe med.
  

Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Du er jo heldigvis et menneske og ikke en measkin - og mennesker gjør "feil". Ofte er de "feilene" mye større i våre tanker enn hos de vi er redd for å ha såret/sagt noe pinlig til.
  Kanksje best å ta kontakt ... Folk flest tåler det meste :)

  Det viktigste er jo at du har konsentrasjon til å skrive :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for kommentar og fine ord, Augusta! Det varmer! Jeg tror nok imidlertid jeg bare må la det være som det er, og håpe at tabben min blir litt "glemt" etter hvert...

   Ja, manusredigering hjelper mot mye. Skulle vel gjerne gått tilbake og redigert litt på virkelige hendelser også :-)

   Slett
 2. Hei! Jeg er egentlig litt lettet nå som jeg forstår at tankespinnet skyldes noe som lett kan rettes opp, og ikke f.eks. noe vedrørende helse (som jeg trodde først). Jeg ville nok kontaktet vedkommende men du kan jo begrense det til kun å nevne at du beklager/tenker mye på det, og selv om dere ikke tar e god prat får du ihvertfall tatt litt hull på byllen. Da kan det jo også tenkes at den andre kontakter deg. Ofte er det bare en part som tar med seg sånne ting videre, og da blir gjerne problemet større enn det jo trenger å være. Håpe det ordnr seg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og takk for kommentar med hyggelige ord! Tror nok bare jeg må la dette ligge. Jeg kan kanskje håpe på at tabben min bare forsvinner i en slags fortidståke med tiden, ettersom det er en litt spesiell sak.

   Slett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)