mandag 26. april 2021

Dette kom litt brått på i år.

Jeg arbeider med manuskriptet mitt som aldri før. I dag har det vært rettinger og utprint hele dagen, så også i går. 

Jeg ser også at ting går meg litt hus forbi innimellom. For noen dager siden skulle jeg selvsagt ha nevnt på bloggen min at det var blødernes dag, men da ble det rent borte for meg, og jeg var litt for opptatt av andre ting. Ja ja, jeg har jo alltid nevnt den dagen 17. april tidligere, se for eksempel fjorårets versjon, så jeg tenker det går bra med en liten glipp i akkurat den saken i år. Men forresten, jeg kan i allefall vise til at jeg satte blødermedisin den dagen, men det gjør jeg jo så ofte, så også i dag.

Så, har jeg gjort noe mer oppsiktsvekkende i dag? I grunnen ikke. Eller, det kommer an på hvordan man ser det; Jeg har faktisk slått sammen to kapitler i boken min som det aldri har vært meningen å slå sammen. Men nå så jeg at det var det eneste rette.

Kort oppdatering, jeg må tilbake til manuskriptet i denne sene nattetime.Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 


 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Noe av det som - for meg - er spennende med å skrive er å oppdage at nye ting oppstår. Karakterer mixes sammen. Kapitler blandes. Hendelser deles opp og havner i andre scener. Osv ...

    Gleder meg til å lese :)

    SvarSlett
  2. Hallo, og takk for kommentar! Ja, det er spennende med utvikling av bokmanus! En del kan man planlegge, men slett ikke alt blir som man hadde trodd likevel, og det kan være veldig spennende! :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)