onsdag 5. mai 2021

Akutt-time på Rikshospitalet.

Venterom røntgen
I dag har jeg tilbrakt deler av dagen på Rikshospitalet. Som tidligere fortalt har jeg hatt mye vondt i ryggen den siste tiden, og i morges var jeg ikke særlig bra, så jeg ringte for å høre om det var noen mulighet for å bli sendt på røntgen. 

Jeg tenkte at jeg må i allefall ringe og høre. Men jeg regnet ikke med å få komme inn så fort, så akkurat det var kjempebra! Forsto det sånn at det var en slags akutt-time jeg fikk.

Det ble med andre ord plutselig veldig travelt. Jeg satte sprøyte med blødermedisin før jeg dro, ellers hadde jeg nok ikke greid det. Først var det snakk om å sende meg på CT-røntgen, men det ble endret til MR. Var også inne og snakket med en lege både før og etter røntgen.

Det ble også en del venting før røntgen og venting på taxi hjem, så jeg var litt sliten av smertene da jeg endelig kom hjem. Men jeg er glad jeg fikk gjort dette, har tenkt på det en stund. Men jeg har som sagt vært mye dårlig nå, og har derfor ikke hatt verken ork eller mot nok til å hive meg uti det.

PS: Har du ikke fått lest bloggintervjuet med meg som ble sluppet denne uken? Da kan du gjøre det her.


Takk for at du følger bloggen min!
 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Det er bra du føler at sykehuset lytter til deg og tar deg på alvor. Det er jeg glad for.
    Ønsker deg en super helg :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for kommentar, Augusta! Ja, det gikk bra, dette, heldigvis. Følte meg ikke så veldig på topp akkurat, men glad jeg fikk undersøkt saken om hva som var problemet.

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)