søndag 16. mai 2021

Har endelig fått Korona-vaksinen!

Endelig Korona-vaksinert!
Så kom endelig turen til meg også, når det gjelder Korona-vaksine del 1! Som jeg tidligere har nevnt, fikk jeg telefon fredag med tilbud om å ta vaksinen. Dette skulle skje i dag, litt pussig å ta vaksinen på en søndag, og til og med 16. mai!

Det var Moderna-vaksinen jeg fikk, og jeg har hørt den skal være bra. Det er andre i familien også som har fått den.

Jeg har som tidligere antydet vært litt usikker på vaksine, men jeg var så heldig å få moralsk støtte, ettersom søsteren min kjørte meg til bestemmelsesstedet, etter at vi hadde lunsjet hjemme hos meg først. Hun fikk ikke bli med inn på selve vaksinesenteret, men satt i bilen og ventet. Veldig godt å ha med noen som kunne avlede oppmerksomheten  før jeg skulle inn.

Jeg må si jeg opplevde selve vaksineringen som veldig seriøs og bra. De hadde på forhånd lest mailen min og visste det jeg hadde nevnt om sykdom og helse. Jeg hadde også med meg noen  legeattester som ble lest.

Fikk høre at etter vaksinen skulle jeg sitte og vente, men i motsetning til å sitte på venterommet, fikk jeg sitte og vente inne hos hun som vaksinerte meg, siden jeg var siste pasient. De ville at jeg skulle sitte lenger enn vanlig prosedyre, og etter en stund da jeg følte meg klar for at jeg kanskje kunne gå, fikk jeg beskjed om at jeg skulle sitte tiden ut. 

Hun som hadde vaksinert meg var veldig hyggelig, jeg ble sittende og prate litt med henne mens jeg ventet, men hun ville ikke slippe meg av syne før tiden var ute! Veldig flott å bli tatt såpass seriøst, da! Kanskje jeg nå kan senke skuldrene litt og tenke litt på andre ting, som skrivingen, for eksempel?

Og, om jeg ikke sa det; Tusen takk til søsteren min for støtten!

Ok, men da er også jeg klar for å feire 17. mai! Jeg skal feire dagen sammen med familie, og ønsker alle som leser en riktig fin feiring! 


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 


 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hurra for Nasjonaldag og Hurra for vaksine. Jeg tror jeg står på liste for å få den i august.
  Bra du har det bra og kan fokusere på skrivingen :)

  SvarSlett
 2. Takk for det, Augusta! Ja, det var veldig fint å få første vaksine unna, det er jo den som er skumlest :-) Og det var jo et par begivenhetsrike dager må jeg si, ettersom det var 17. mai dagen etter :-) Hurra for begge deler, ja, og lykke til når det er din tur!

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg syntes også det var et velorganisert opplegg. Det var rimelig stor trafikk der jeg var (i sentrum), men alt gikk på skinner. Det eneste jeg er litt lei av nå er alle spørsmålene man får, og som alle blir besvart med nei. Hvis jeg ikke får med meg hva de spør om, så svarer jeg nei uansett. Sitter jo stort sett isolert på et hjemmekontor, så noen potensiell smittespreder er jeg jo ikke.
  Håper du fortsatt ikke har merket noe til stikket, nå er det vel allerede noen dager siden og det er bare å glede seg til neste :) Har hørt at det er mest reaksjoner på det andre stikket, men det gjelder kanskje ikke den vaksinen du fikk - jeg fikk den andre.

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for kommentar! Selve stikket kjente jeg nesten ikke, syntes jeg. Men Jeg merket det litt etterpå iht. litt uvel i skulderen og en liten blødning på stikkstedet, det glemte jeg visst å si. Men det er ganske vanlig når det gjelder sykdommen min, og blødningen forsvant etter litt ekstra medisin.

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)