fredag 30. juli 2021

Feilkoplet etter tordenvær, men fornøyd med mye annet!

De siste dagene har gått bra rent helsemessig. Ingen store problemer med skulderen, og det er jeg jo glad for! Jeg har arbeidet med noen oppdateringer i manuskriptet, men for det meste har det vært generell gjennomlesning. Men det måtte selvsagt bli litt komplikasjoner med uværet som herjet her noen dager. 

Jeg skulle være flink og dra ut stikkontaktene her hjemme, men hadde tydeligvis feilkoplet da jeg skulle sette dem inn igjen, så internett virket ikke. Veldig glad jeg har gode venner som nabo, og fikk hjelp. Nå håper og tror jeg at jeg har lært litt mer om hvordan det skal gjøres, eller i allefall hvordan det ikke skal gjøres... :-) 

Jeg inviterte dem på kaffe, men vi ble enige om at venninnen min skulle komme på kaffe senere i stedet, siden de ikke hadde tid akkurat da. Så da var hun her i dag en tur, veldig koselig!

Faktisk ble det litt travelt i dag også, ettersom jeg tenkte jeg skulle få tatt noen viktige telefoner først, før det ble helg, samt at jeg skulle sette medisin. Men jeg rakk det jeg skulle! Fornøyd med dagen, med andre ord!


 Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Gode naboer er fint.
    Glad for at det ordnet seg med ledningstrøbbel og at skulderen er bedre. Håper skrivingen kjennes bra. Nærmer du deg?

    SvarSlett
  2. Hallo, Augusta! Takk for kommentar! Jeg synes det nærmer seg litt etter litt, men det er stadig litt småting som må utbedres underveis, men ting går stadig litt bedre.

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)