torsdag 7. oktober 2021

Mye manus, men det begynner å hjelpe nå.

Som forespeilet i forrige blogginnlegg Redigering, skrivekurs og høstferie, har det vært mye redigering denne uken også. Innimellom har jeg vært litt sliten og har måttet litt vekk fra PC'en og tvinge meg til å tenke på andre ting.  

Jeg hadde kaffebesøk av ei venninne på formiddagen i går. Veldig hyggelig, og godt å tenke på noe annet enn manuskriptet en liten stund! Sånt hjelper!

Jeg har mange andre ting jeg gjerne skulle gjort eller kommet i gang med også, men så spiser redigeringsarbeidet på manuskriptet opp alt jeg har hatt av både energi og tid. Får vel sette en deadline nå, så jeg får sendt fra meg manus igjen snart, ettersom jeg nå håper og tror at det er blitt ganske mye bedre enn tidligere.


Takk for at du følger bloggen min! 

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Det er interessant å følge din skrivereise, Gro Jeanette. Forstår at det er intenst siden du skriver ditt eget liv. Vil du skrive fikjson når du er ferdig med denne boken?

  SvarSlett
 2. Takk for svar, Augusta! Alltid veldig hyggelig med kommentarer fra deg!

  Jeg har et annet bokmanus også, som har fått ligge i ro i mange år, etter at jeg begynte på det jeg arbeider med nå. Mulig jeg går tilbake til den, for å se om den fremdeles duger, eller om jeg eventuelt kan bruke selve ideen eller deler av den, det må jeg se på når jeg forhåpentligvis får nåværende bokprosjekt i havn... Har også noen småprosjekter jeg sikkert kunne forsøkt å utvikle videre.

  SvarSlett
 3. Jeg synes du er veldig flink! Det virker som om du har jobbet svært godt og også får utrettet noe. Selv er jeg best i de første fasene når alt kjennes nytt og interessant, og så er jeg ikke fullt så god på omskrivinger og annet etterarbeid. Godt at du greier å holde fokus så lenge!

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for kommentar! Jeg prøver så godt jeg kan å holde fokus, men innimellom holder det hardt, ja! Redigering er mye arbeid, og ikke alltid det som frister mest. Men det er jo en fordel, for å en gang kunne bli ferdig...

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)